Η Αναστασία Παντούση, η τηλεοπτική Βασιλίνα του «Ελα στη θέση μου», μιλάει αποκλειστικά στο TiVi Σίριαλ για τη σειρά, τον τηλεοπτικό της έρωτα με τον Αχιλλέα, αλλά και για τα σχέδια που θα καταστρώσει προκειμένου να τον κάνει να την ερωτευτεί.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

Τελικά, η Βασιλίνα.... μεταλλάσσεται σε Μένη;

«Είναι το μικρό “Σουλτσάκι” που γίνεται Σουλτς. Αυτό το κορίτσι δεν έχει πάρει στοργή. Είναι ένα παιδί που πάντα η μητέρα της τής επέβαλε τι θα κάνει στη ζωή της. Ομως δεν πήρε αγάπη ούτε από τον πατέρα της κι αυτήν επιζητεί από τον Αχιλλέα. Κι επειδή είναι δύσκολο από μέρους του να της τη δώσει απλόχερα, τον διεκδικεί με όποιο τίμημα. Με τις καταστάσεις τις οποίες συμβαίνουν πεισμώνει ακόμη περισσότερο και καθώς είναι και κακομαθημένη δεν κάνει πίσω. Βαθιά μέσα της έχει ένα παράπονο. Γι’ αυτό βγάζει αυτή την κακία».

Τη δικαιολογείτε;

«Μόνο σε ένα βαθμό γιατί είναι ακραία. Ομως την έχω ζήσει και της ρίχνω ελαφρυντικά».

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τη Βασιλίνα! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 20/4;

Ο αδελφός της ο Γιαν δεν πήρε το μέρος της Μένης.

«Ούτε η Βασιλίνα αρχικά ήταν στο πλευρό της μητέρας της. Ομως πήγε με τα νερά της επειδή τη βοηθάει, όχι επειδή συμφωνεί μαζί της. Εχει δεύτερες σκέψεις γι’ αυτά που λέει και κάνει η Μένη. Ομως προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει, να παντρευτεί δηλαδή τον Αχιλλέα, κάνει τα πάντα».

Τελικά τη Ρενάτα την έβγαλε από τη μέση διά παντός;

«Διά παντός δεν ξέρω, αλλά σε αυτή τη δεδομένη στιγμή ναι. Ωστόσο, δεν έχει πειστεί ότι ο Αχιλλέας την έχει ξεπεράσει κι αυτός είναι ένας ακόμη στόχος της αφού τον θέλει μόνο δικό της. Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρει. Αυτό που θέλει είναι ο Αχιλλέας να την αγαπήσει και να την ερωτευτεί αληθινά. Συμβαίνουν πολλά πράγματα στη συνέχεια. Η Βασιλίνα θα ανέβει σε άλλο επίπεδο, θα γίνει μια πραγματική Σουλτς. Για τον Αχιλλέα τα πάντα. Αν χρειαστεί θα φέρει ακόμη και τη Μέρκελ από τη Γερμανία».

Δηλαδή μετά το γάμο δεν θα μαλακώσει;

«Οχι κι αυτό σας το υπόσχομαι. Κι αν το κάνει θα είναι γιατί θα έχει κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού της. Οταν αλλάζει διάθεση αυτό σημαίνει ότι κάτι κρύβει. Ο Αχιλλέας με τη σειρά του ζηλεύει τον Θάνο και δεν ηρεμεί».

Πάντως η Βασιλίνα όλο αυτό το διάστημα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει φίλες.

«Ετσι είναι. Ακόμη και τη Λατάνια την πλησιάζει απλά για να έχει ένα σύμμαχο. Αυτό το κορίτσι είναι μόνο του από παιδί. Ο Αχιλλέας είναι ο μόνος που έχει αγαπήσει τόσο πολύ και το λέει και η ίδια. Πάντως κι εκείνος δεν είναι και το καλύτερο παιδί, έχει συμφέρον από όλο αυτό, αλλά τελικά του γυρίζει μπούμεραγκ. Ομως τρέφει συμπάθεια για τη Βασιλίνα και θα τη σεβαστεί πολλές φορές. Εχει για εκείνη αισθήματα αλλά όχι ερωτικά».

Πώς σας φάνηκε ο ρόλος σας όταν τον διαβάσατε για πρώτη φορά;

«Πολύ ενδιαφέρων γιατί ήταν πολύ διαφορετικός από αυτούς που είχα κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Από την αρχή φαινόταν ο δυναμισμός και ο χαρακτήρας της ηρωίδας. Δεν είχα φανταστεί βέβαια ότι θα φτάσει μέχρι εδώ. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι η Βασιλίνα κι εγώ δεν έχουμε καμία σχέση και ανακαλύπτω σε εκείνη συνέχεια καινούρια πράγματα. Είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτό το ρόλο».

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου : Η Βασιλίνα εκβιάζει τον Αχιλλέα ! Απρόσμενες οι εξελίξεις στη συνέχεια...

Ποια είναι η αντίδραση του κόσμου όταν σας συναντάει;

«Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές καταλαβαίνω τα βλέμματα που είναι λίγο περίεργα. Τις προάλλες με σταμάτησε μια κυρία και μου λέει: “Γιατί κοριτσάκι μου τα κάνεις αυτά; Αφού είσαι τόσο γλυκό πλάσμα. Τι του κάνεις του παιδιού;”. Ομως καταλαβαίνουν ότι στην πραγματική μου ζωή δεν είμαι έτσι και το σταματάνε. Εχω χαρεί για όλο αυτό που συμβαίνει. Παίρνω πολλά μηνύματα στα οποία ναι μεν κακοχαρακτηρίζουν τη Βασιλίνα και μου γράφουν να αφήσω τον Αχιλλέα ήσυχο και από την άλλη ξεχωρίζουν την Αναστασία και μου λένε συγχαρητήρια».

Πάντως έχετε χημεία με τον Μαρίνο Κόνσολο.

«Με τον Μαρίνο τα πήγαμε πολύ καλά από την αρχή. Ηταν δίπλα μου και δεν με έκανε να νιώσω ανασφάλεια. Οσο περνάει ο καιρός βρίσκουμε ακόμη περισσότερους κώδικες μεταξύ μας υποκριτικά».