Εχει έρθει για να μείνει! Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι κινήσεις του Νίκου Αναγνωστόπουλου που τολμά να παραδέχεται πως θα αγωνίζεται προκειμένου να δικαιωθεί ή αλλιώς να μείνει στο χώρο της τηλεόρασης για πολύ ακόμα. Κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία, χαμογελά στα απρόοπτα που του χαλούν τη διάθεση και μιλά για όλα όσα δεν βλέπουμε πίσω από τις κάμερες.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου:

Ποιος είναι ο (τηλεοπτικός) Διονύσης;

«Ενα πολύ χαρούμενο παιδί. Εξωστρεφής με χαλαρή διάθεση που στέκεται πάντα στο πλευρό της οικογένειάς του ότι και αν συμβεί.

Σε αυτή τη φάση βλέπουμε πως διεκδικεί την Τέση.

«Ο Διονύσης μπορεί να δείχνει χαλαρός αλλά γίνεται και σκληρός όταν το χρειάζεται. Εχει εγωισμό».

Αυτό σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσει να την κατακτήσει;

Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι θα κάνει! Αξίζει όμως να το δείτε, καθώς οι ανατροπές θα είναι πολλές! Οπως και σε κάθε επεισόδιο της «Παρθένα» δηλαδή...».

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Η Σοφία πιασμένη στα θανατηφόρα δίχτυα της Σάρας! Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 18/4:

Αντίστοιχη συμπεριφορά στη ζωή του έχει και ο Νίκος;

«Ο Νίκος παίρνει λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα! Δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει μια σχέση αν δεν μπορεί να την υποστηρίξει. Προς το παρόν πάντως, δίνει προτεραιότητα στα επαγγελματικά του!».

Είναι η πρώτη σου μεγάλη τηλεοπτική δουλειά;

«Ναι, είναι. Βέβαια είχα συμμετάσχει και σε κάποια επεισόδια των “Συμμαθητών” και του “Daddy cool τα προηγούμενα χρόνια».

Αρα η πρόταση για την «Παρθένα Ζωή» θα λέγαμε πως ήρθε φυσικά.

«Οχι και τόσο. Πέρασα από οντισιόν. Στο μεσοδιάστημα διάβαζα πολύ, έκανα ασκήσεις και προετοιμαζόμουν για την επόμενη πρόταση που θα μου έκαναν. Θέλω πάντα να δίνω το 100% του εαυτού μου, οπότε δεν επαναπαύομαι...».

Και αν τελικά δεν σου έκαναν τη μεγάλη πρόταση;

«Εγώ θα συνέχιζα να δουλεύω. Θα το πάλευα και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα δικαιωνόμουν. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος πως όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει».

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή:Ο Αρης είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα πάντα στην Κατερίνα! Τι θα δούμε στη συνέχεια;α! Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Προσωπικά έχεις εισπράξει την επιτυχία της σειράς;

«Φυσικά. Μάλιστα στο δρόμο με φωνάζουν Διονύση. Δεκάδες κόσμου με σταματάνε καθημερινά για να μου μιλήσουν και φυσικά να μάθουν την εξέλιξη της σειράς. Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τους χαρακτήρες της και συνεχώς θέλει να μαθαίνει τη συνέχεια».

Εκεί θεωρείς πως οφείλεται και η επιτυχία της; Στην ποικιλία των χαρακτήρων;

«Ενα κομμάτι είναι αυτό. Ωστόσο, η επιτυχία κάθε σειράς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα πρόσωπα που την αποτελούν. Κοινώς από τους συντελεστές. Στην “Παρθένα” λοιπόν, όλοι είμαστε μια παρέα. Από τους σεναριογράφους, τους ηθοποιούς, μέχρι τους τεχνικούς. Περνάμε πολύ καλά και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον! Εχουμε δέσει απόλυτα, κάνουμε παρέα και εκτός σειράς, οπότε το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι μοναδικό. Ο κόσμος όμως έχει ταυτιστεί καθώς το σενάριο είναι βατό, ρεαλιστικό. Κομμάτια της σειράς θα μπορούσαν να διαδραματίζονται σε πολλά ελληνικά σπίτια».

Ωστόσο, παρά την όμορφη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, νομίζω πως βιώσατε ένα σοκ όταν σας ενημέρωσαν πως τα γυρίσματα θα σταματήσουν για λίγο διάστημα. Σωστά;

«Πολύ σωστά. Η σειρά πήγαινε πολύ καλά και από τα νούμερα φαινόταν πως δεν είχε κανένα λόγο να σταματήσει. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν κατ’ ευχήν! Πρέπει να σημειώσω πως η ανταπόκριση του κοινού σε όλο αυτό ήταν τεράστια. Δεχόμασταν πολλά μηνύματα από τους φαν της σειράς, πως θα ήταν άδικο να μη συνεχιστεί η προσπάθειά μας».

Υπάρχουν σκέψεις να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

«Το ελπίζουμε αλλά ακόμα δεν το γνωρίζουμε επίσημα».