Η αγάπη της για την υποκριτική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, χωρίς να έχει κάποιο ερέθισμα από την οικογένειά της. Αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και πλέον απολαμβάνει την επιτυχία. Ο λόγος για την Ντιλαρά Γιουζέρ, την τηλεοπτική Γκοντζά της σειράς «Elif», που μίλησε αποκλειστικά για όλα όσα θα θέλατε να μάθετε...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Τι χαρακτήρας είναι η Γκοντζά;
«Η Γκοντζά είναι φιλόδοξη, έχει υψηλά ιδανικά, αγαπάει τα χρήματα, θέλει να αποκτήσει εξουσία και παράλληλα ψάχνει έναν πλούσιο άντρα. Γι’ αυτό κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Βέβαια κάποιες φορές δείχνει ότι είναι και καλόκαρδη».

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Εξέλιξη σοκ! Η Αρζού βάζει φωτιά στην Ελίφ! Η απαγωγή και η φρίκη στις φλόγες!

Εχεις ομοιότητες με το χαρακτήρα της;
«Είμαι κι εγώ φιλόδοξη και θέλω να πετυχαίνω τους στόχους μου, όσον αφορά βέβαια τη δουλειά μου. Μου αρέσουν οι δυσκολίες, να πω την αλήθεια, παρά οι ευκολίες! Πιστεύω πως κάπως έτσι είναι και η Γκοντζά και ίσως γι’ αυτό έχει επιτυχία σαν ρόλος, γιατί μοιάζουμε σε κάποια πράγματα».

Θα ανεχτεί για πολύ ακόμα η Γκοντζά τη συμπεριφορά της Αρζού;
«Ηδη έχει αρχίσει να δείχνει τη δυσαρέσκειά της και όπως προανέφερα, προκειμένου να αποκτήσει λεφτά και δόξα, δεν θα διστάσει ακόμα και να την προδώσει. Η Γκοντζά ακολουθεί το συμφέρον της. Αν δει ότι δεν της κάνει η Αρζού τότε την “πουλάει”».


Γιατί καθιερώθηκε το ροζ κραγιόν στην Γκοντζά;
«Από την πρώτη στιγμή που πήρα το ρόλο ο βοηθός σκηνοθέτη πρότεινε να υπάρχει ένα έντονο κραγιόν που να είναι χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου χαρακτήρα. Αρχικά είχα προτείνει να είναι κόκκινο ή μπορντό, αλλά έτυχε μια μέρα να πάω στο γύρισμα και να φοράω ροζ κραγιόν. Οταν το είδαν είπαν “αυτό είναι” κι έτσι καθιερώθηκε. Βλέπω πολλές γυναίκες στο δρόμο να φοράνε ροζ κραγιόν και πολλές φορές παρομοιάζουν την Γκοντζά σαν Barbie».

Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία της «Elif»;
«Νομίζω ότι καθένας μπορεί να βρει ένα κομμάτι του εαυτού του στη σειρά. Αυτός πιστεύω πως είναι ο λόγος που έχει επιτυχία».

Η σειρά γνωρίζει ωστόσο επιτυχία και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ινδονησία έχει απίστευτη απήχηση.
«Γνώριζα ότι το “Elif” είχε επιτυχία, αλλά τόσο μεγάλη ομολογώ πως δεν το περίμενα».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου;
«Θα ήθελα να παίξω μια γυναίκα που είναι πολύ κακιά, δυνατή και παθιασμένη. Βέβαια και τώρα κάνω την κακιά, αλλά θέλω ακόμα περισσότερο».

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Σοκάρει ο βιασμός της Μελέκ: Ποιος ο ρόλος του Κενάν;

Στη ζωή σου παθιάζεσαι εύκολα;
«Αντιθέτως! Είμαι πιο συμβατή και ισορροπημένη. Γι’ αυτό και αγαπώ τους ακριβώς αντίθετα ρόλους στην τηλεόραση. Ο κόσμος πιστεύει πως οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει αυτό το επάγγελμα είναι... ντίβες και με πολλές απαιτήσεις. Ομως, μεγάλωσα με το να τα ετοιμάζω εγώ όλα! Ζω μια ήρεμη ζωή και δεν θέλω να γίνω σαν αυτούς που “ξεφεύγουν”».

Ο καθένας μπορεί να γίνει ηθοποιός. Εσύ νιώθεις τυχερή γι’ αυτό;
«Χαίρομαι πάρα πολύ που ξεκίνησα μόνη μου αυτή τη δουλειά και δεν χρειάστηκε να στηριχτώ στις πλάτες κανενός. Συνεχίζω να παίζω με την ίδια χαρά όταν ξεκίνησα στα 8 μου και παίζω με τις δικές μου ικανότητες. Βέβαια το ταλέντο είναι πάντα απαραίτητο».

Πες μας λίγα λόγια για εσένα.
«Γεννήθηκα στις 27 Σεπτεμβρίου του 1993 στη Γιάλοβα, όπου και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Η αγάπη μου για την υποκριτική ξεκίνησε από μικρή ηλικία, χωρίς κανείς από την οικογένειά μου να έχει ανάλογο ενδιαφέρον. Ηταν καθαρά δική μου περιέργεια. Ακουσα μια φωνή μέσα μου, την ακολούθησα και ευτυχώς αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τους... καρπούς της. Στη συνέχεια οι γονείς μου χώρισαν και για ένα διάστημα έζησα με τον πατέρα μου στη Γιάλοβα. Λόγω της δουλειάς του έλειπε συνέχεια και ήμουν μόνη μου, έτσι αποφάσισα να μετακομίσω στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τη μητέρα μου και την αδελφή μου. Και εκεί συνέχισα να κυνηγάω τα όνειρά μου. Ξεκίνησα να συμμετέχω σε διαφημίσεις και σιγά-σιγά στην πορεία ήρθαν ωραία πρότζεκτ. Εχω ακόμη έναν μικρότερο αδελφό που απέκτησε η μητέρα μου από τον επόμενο γάμο της».

Οι γονείς σου τι δουλειά κάνουν;
«Η μητέρα μου τώρα δεν εργάζεται, αλλά στο παρελθόν είχε κέντρο αισθητικής, ενώ ο πατέρας μου εργάζεται στο εξωτερικό σαν οδηγός. Τον βλέπω σπάνια και μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο».

Τι σχέση έχεις με τον πατριό σου;
«Τον νιώθω σαν πραγματικό μου πατέρα. Είναι στοχαστικός και καλός άνθρωπος, συζητάμε συνέχεια και τον αγαπώ πολύ. Νιώθω ότι η μητέρα μου είναι τυχερή που έχει έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή της».

Η πρώτη σου επαφή με την υποκριτική πότε ήταν;
«Η πρώτη μου επαφή έγινε στο θέατρο! Ημουν τόσο ενθουσιασμένη! Μετά πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη και ήθελα να βρεθώ μπροστά στις κάμερες. Για ένα διάστημα έπαιξα σε διαφημίσεις και μετά μπήκα στην τηλεόραση στη σειρά “Canan”. Για να υποδυθώ την πρωταγωνίστρια σε νεαρή ηλικία είχαν περάσει από κάστινγκ χιλιάδες κορίτσια. Τελικά επέλεξαν εμένα».

Αλλαξε κάτι στη ζωή σου μετά το γάμο σου;
«Νομίζω ότι ο γάμος καλυτέρεψε την υποκριτική μου».