Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Μπορεί στο «Σόι σου» του ALPHA η Βίβιαν Κοντομάρη ως Μπέλα να ψάχνει ακόμα το έτερόν της ήμισυ, ωστόσο στην πραγματική της ζωή τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για εκείνη... Η ηθοποιός μιλάει για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, το ρόλο της αλλά και το θέατρο...

«Το σόι σου» για 4η σεζόν. Είναι η καλύτερη σεζόν από όλες;

«Είμαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και είναι πολύ χαρούμενοι οι τηλεθεατές. Καταλαβαίνω και στο δρόμο ότι αγαπάνε αυτή τη σειρά. Εκείνοι μας στήριξαν και γι’ αυτό άλλωστε συνεχίζουμε».

Τι σου λέει ο κόσμος που σε βλέπει στο δρόμο;

«Το πιο συνηθισμένο είναι “μα πότε θα βρεις άντρα;”».

Διαβάστε ακόμα: ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Ορφέας γυρίζει από το θάνατο και τρελαίνεται... Καταιγιστικές εξελίξεις!
Μα αυτό θα σε ρωτούσα κι εγώ. Η Μπέλα τελικά θα παντρευτεί;

«Δεν ξέρω και για μένα κάθε φορά κάθε σενάριο αποτελεί μια έκπληξη. Και να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να μάθω, γιατί πιστεύω ότι αν παντρευτώ θα τελειώσει και η σειρά. Η γνώμη μου πάντως είναι ότι η Μπέλα δεν πρέπει να βρει σύντροφο. Γιατί πρέπει να δείξει, επειδή ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή όπου το να είσαι μόνος σου είναι πολύ δύσκολο αλλά και το να είσαι με κάποιον άλλον είναι εξίσου δύσκολο, ότι ένας άνθρωπος οφείλει να είναι καλά και μόνος του».

Θεωρείς ότι οι σχέσεις είναι θέμα τύχης;

«Ολη η ζωή μας βασίζεται στην τύχη. Το timing είναι μεγάλο κλειδί σε όλους τους τομείς».


Ποια θεωρείς ότι είναι η δυσκολία της Μπέλας στο να βρει σύντροφο;

«Η Μπέλα κατά διαστήματα έχει συντρόφους. Το θέμα της είναι ότι δεν τους κρατάει. Τη διακρίνει ένας αυθορμητισμός και ένα έντονο ταμπεραμέντο, οπότε το πρώτο πράγμα που θα πει γνωρίζοντας κάποιον είναι “ότι εγώ θέλω να παντρευτώ” και συνήθως οι άντρες τρομάζουν. Δεν απέχει και πολύ από πραγματικές καταστάσεις».

Διαβάστε ακόμα: ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: Ο Ηλίας χωρίς τη Μαρίνα για μια μέρα...

Αυτή άλλωστε είναι και η επιτυχία της σειράς... η ομοιότητα με την καθημερινότητα...

«Ναι, ταυτίζεται ο κόσμος με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές παρουσιάζονται στην υπερβολή τους».

Υπάρχουν σημεία που κι εσύ ταυτίζεσαι; Είτε με την Μπέλα είτε με άλλες καταστάσεις στη σειρά;

«Με καταστάσεις πολλές φορές, γιατί κι εγώ έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που έχουμε στενές σχέσεις. Μπορεί να μην ήμασταν τόσα αδέλφια γιατί έχω μόνο έναν αδελφό, όμως το σπίτι ήταν ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, σαν χαρακτήρας με την Μπέλα μοιάζουμε ως προς την αφέλεια που τη διακρίνει, κάτι που στο τέλος τη δικαιώνει και την κάνει συμπαθητική προς τον κόσμο. Την καταλαβαίνω και την αισθάνομαι».

Τα οικογενειακά αυτά τραπέζια ήταν ποτέ αγγαρεία για σένα;

«Κάθε άλλο. Τα απολαμβάνω και τα αναζητώ, γιατί πλέον έχει αλλάξει και η εικόνα της ελληνικής οικογένειας».


Θέλει ο γιος σου να σε βλέπει στην τηλεόραση;

«Ναι, χαίρεται αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας. Στην αρχή περισσότερο τον ενοχλούσε που ερχόντουσαν όλα τα παιδιά πάνω μου στο σχολείο. Οταν βλέπει το επεισόδιο στην τηλεόραση ταυτίζεται. Κι όταν η Μπέλα κλαίει έρχεται και πέφτει στην αγκαλιά μου».

Διαβάστε ακόμα: ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ: Νέος χωρισμός στον ορίζοντα...


Στο θέατρο «Δουλειές με φούντες» κάνεις έναν ιδιαίτερο και προχωρημένο ρόλο υποδυόμενη μια ομοφυλόφιλη που μαζί με τη σύντροφό της περιμένουν παιδί. Είχες αναστολές για το ρόλο;

«Είχαν περάσει κάποιες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά είχα εμπιστοσύνη στον Αντώνη Λουδάρο που είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης και από την αρχή ένιωσα ασφάλεια. Γενικότερα, η πλοκή του έργου βασίζεται σε γεγονότα που δεν είναι καθόλου αστεία: δηλαδή πτώχευση, ναρκωτικά, νύχτα. Οι καταστάσεις είναι περισσότερο κωμικές και ο τρόπος που παρουσιάζονται στο θεατή ανάλαφρος. Νομίζω ότι το έργο του Χάρη Μπόσινα έχει καταφέρει σωστές ισορροπίες».