Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπερέν Γκιοκγιλντίζ: "Σκέφτομαι άσχημα πράγματα και έτσι κλαίω στη σειρά"

10899477_319735341563072_878488015_n
Συνεντεύξεις 26.01.2018 13:40
Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Γεννήθηκε το 2009 στην Κωνσταντινούπολη και οι υποκριτικές της ικανότητες έχουν μαγέψει τους τηλεθεατές. Παρά τα 9 της χρόνια, έχει ήδη παίξει σε τρεις τηλεοπτικές σειρές, σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, ενώ έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία. Η Μπερέν Γκιοκγιλντίζ, η τηλεοπτική Μελέκ/Τουρνά της σειράς του ANT1 «Anne», μιλάει αποκλειστικά στο TiVi Σίριαλ. Διαβάστε παρακάτω...

Πώς καταφέρνεις και κλαις τόσο εύκολα στη σειρά;
«Είναι ένα τραγούδι το “Cennet Kokulum” που όταν το ακούω κλαίω. Ετσι το βάζουν να το ακούω στα ακουστικά. Επίσης σκέφτομαι άσχημα πράγματα, σκέφτομαι ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί στη μαμά μου και κλαίω».

Ποια ήταν η αγαπημένη σου σκηνή και ποια η πιο δύσκολη στη σειρά;
«Η αγαπημένη μου ήταν αυτή στο σταθμό λεωφορείων. Οι πιο δύσκολες σκηνές ήταν στο πρώτο και στο δεύτερο επεισόδιο. Βέβαια δίπλα μου ήταν και η ψυχολόγος της σειράς, η κυρία Ντιλέκ. Οταν με έκλεισαν στη σακούλα σκουπιδιών, η οποία ήταν καθαρή, είχαν ανοίξει πολλές τρύπες για να αναπνέω και έτρωγα και ποπ κορν μέσα. Μάλιστα, όταν χρειάστηκε να την ανοίξουν, είχα ακόμα στο στόμα μου ποπ κορν και για να μη φανεί στην κάμερα τα έβαλα με τη γλώσσα μου στα πλάγια».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Χριστίνα Τσάφου: «Το παρελθόν μου θα φέρει ανατροπές»

Αναστασία Παντούση: «Η Βασιλίνα κάνει διάφορα πράγματα για να απομακρύνει τη Ρενάτα από τον Αχιλλέα»

Έλενα Πιερίδου: «Η Ελένη δεν φαντάζεται ότι ο Ορφέας έχει μια τόσο σκοτεινή πλευρά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top