Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Αποκαλύπτει εάν η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος!

KAPL7389
Συνεντεύξεις 08.01.2018 10:58
Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ανήκει στην κατηγορία των νέων και ταλαντούχων ηθοποιών που δεν βιάστηκαν να κάνουν τηλεόραση, μέχρι φέτος που έφτασε η στιγμή! Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μάς «συστήνεται» μέσα από την κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και μιλά αποκλειστικά στο TV24 γι’ αυτή την εμπειρία του, για τα «όχι» που έχει πει, τα νέα επεισόδια αλλά και τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη και τις φήμες περί... εγκυμοσύνης! Διαβάστε παρακάτω...Σ’ ενοχλεί το γεγονός ότι από τότε που εντάχτηκες στο καστ της «Μουρμούρας», άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με τη σχέση σου με τη Μαίρη Συνατσάκη; Και πιο πρόσφατα άρχισε να γράφεται ότι είναι έγκυος...
«Αλήθεια; (γέλια). Φαντάσου δεν τα διαβάζω καν αυτά! Εννοείται ότι με ενοχλεί αυτό το πράγμα γιατί η προσωπική ζωή είναι... προσωπική ζωή! Δεν αφορά κανέναν άλλον πέρα από το ζευγάρι... Ψιλοασχολιόντουσαν και πριν τη “Μουρμούρα” με αυτή την προσωπική σχέση αλλά δεν δίνω σημασία...».

Νομίζω ότι τώρα είναι σε πιο έντονο βαθμό...
«Ισως είναι ένα αναγκαίο κακό που, δυστυχώς, υπάρχει. Με ενοχλεί και θα ήθελα να μην υπάρχει, αλλά προσπαθώ όσο γίνεται να είμαι ψύχραιμος απέναντί του...».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Βασιλική Ανδρίτσου: «Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσα σε Μάρθα & Ευτύχη»

Στέλιος Παρλιάρος: «Εχουν υπάρξει προτάσεις που αρνήθηκα, όχι γιατί…»

Ναταλία Δραγούμη: «Η Μένη σ’ ό,τι κι αν κάνει έχει ένα σχέδιο!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top