Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βασιλική Ανδρίτσου: "Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσα σε Μάρθα & Ευτύχη"

8Q7A7092copy
Συνεντεύξεις 08.01.2018 10:53
ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Βασιλική Ανδρίτσου μετράει ήδη 20 χρόνια καριέρας και θεωρείται από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, έχοντας στο ενεργητικό της τεράστιες επιτυχίες τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά. Η ηθοποιός, μετά από δύο χρόνια απουσίας, επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση με το ρόλο της Μάρθας στην κωμική σειρά του ANT1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο TV24 και μας αποκάλυψε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, ενώ εξηγεί γιατί με τον Ευτύχη αγαπιούνται ακόμα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μάρθα τι χαρακτήρας είναι τελικά;
«Είναι μια κοπέλα αρκετά περήφανη και έχει στόχο να μεγαλώσει τα παιδιά της. “Κακόπεσε” στον πρώτο της γάμο, όχι όμως ότι ο Ευτύχης είναι κακός άνθρωπος, απλώς είναι λαμόγιο. Προφανώς τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ που δεν τα έβλεπε όλα αυτά, γιατί αν τα έβλεπε δεν θα έμενε μαζί του, ούτε θα έκανε δύο παιδιά. Ωστόσο υπάρχει ακόμα αγάπη, είναι πατέρας των παιδιών της και δίνει σημασία σε αυτές τις αξίες».

Ο Ευτύχης ζηλεύει τη σχέση της Μάρθας με τον Γρηγόρη και δηλώνει στον Μηνά ότι ακόμα έχει συναισθήματα για εκείνη.
«Υπάρχει η ζήλια και το αίσθημα από τη μεριά του. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Μάρθα έχει περάσει καλά με τον Ευτύχη στο παρελθόν και αυτό είναι που τη δένει μαζί του. Κατά τ’ άλλα δεν τη βοηθάει, οικονομικά είναι μόνη της, πολλές φορές εκείνη τον συντηρεί».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Στέλιος Παρλιάρος: «Εχουν υπάρξει προτάσεις που αρνήθηκα, όχι γιατί…»

Ναταλία Δραγούμη: «Η Μένη σ’ ό,τι κι αν κάνει έχει ένα σχέδιο!»

Στέλιος Παρλιάρος: «Το αποτέλεσμα της συνεχούς σκληρής δουλειάς το κρίνει ο κόσμος και ο χρόνος»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top