Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η μητέρα του ασχολιόταν με τη μαγειρική, αλλά εκείνος προτίμησε τη ζαχαροπλαστική και καθετί που μας παρουσιάζει είναι πεντανόστιμο! Ο Στέλιος Παρλιάρος μετρά σαράντα χρόνια καριέρας, ενώ παράλληλα τα δέκα τελευταία μοιράζεται τις συνταγές του με τους τηλεθεατές μέσω της εκπομπής «Γλυκές Αλχημείες». Ο pastry chef του ΣΚΑΪ σε μια σπάνια συνέντευξή του μιλά στο TV24 για την ανανεωμένη εκπομπή, αν έχει δεχτεί προτάσεις από άλλα κανάλια αλλά και γιατί άργησε να βγει στον αέρα... Διαβάστε παρακάτω...



Πώς είναι η συνεργασία σας με τον ΣΚΑΪ;

«Εξαιρετική. Είμαστε στην πέμπτη χρονιά συνεργασίας και ποτέ δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα στη σχέση μας. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τον όμιλο. Αυτό, άλλωστε, το πιστοποιεί το γεγονός ότι φέτος επέστρεψα στην “Καθημερινή” με συμμετοχή στον “Γαστρονόμο” και με την έκδοση του περιοδικού “Γλυκές Αλχημείες”».

Ενώ έχετε μια αρκετά καλή συνεργασία με το κανάλι του Φαλήρου -δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό από καμία πλευρά- σας έχουν προσεγγίσει από άλλα κανάλια;
«Δεν είμαι άνθρωπος που συμπαθεί τις μετακινήσεις. Από τη στιγμή που όλα είναι καλά και ομαλά, δεν υπάρχει λόγος αλλαγής τηλεοπτικής στέγης. Εχουν υπάρξει προτάσεις που αρνήθηκα, όχι γιατί δεν εκτιμώ την πρόθεση του μέσου, αλλά γιατί εκτιμώ και σέβομαι το χώρο που βρίσκομαι τώρα».

 

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Η Ρενάτα πληγώνεται που η Βασιλίνα κερδίζει… τον Αχιλλέα»

Xάρης Γρηγορόπουλος: «Τον Θοδωρή τον ενδιαφέρει να μη μείνει μόνος του»

Ναταλία Δραγούμη: «Η Μένη δεν έχει όρια… Μπορεί να κάνει τα πάντα!»