Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η μητέρα του ασχολιόταν με τη μαγειρική, αλλά εκείνος προτίμησε τη ζαχαροπλαστική και καθετί που μας παρουσιάζει είναι πεντανόστιμο! Ο Στέλιος Παρλιάρος μετρά σαράντα χρόνια καριέρας, ενώ παράλληλα τα δέκα τελευταία μοιράζεται τις συνταγές του με τους τηλεθεατές μέσω της εκπομπής «Γλυκές Αλχημείες». Ο pastry chef του ΣΚΑΪ σε μια σπάνια συνέντευξή του μιλά στο TV24 για την ανανεωμένη εκπομπή, αν έχει δεχτεί προτάσεις από άλλα κανάλια αλλά και γιατί άργησε να βγει στον αέρα... Διαβάστε παρακάτω...

Αν και γνωρίζαμε μόνο εσάς σαν pastry chef, πλέον έτσι συστήνεται και ο Διονύσης Αλέρτας. Βρίσκετε κάποιο ίχνος αντιγραφής;

«Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχει χώρος για τους ικανούς. Στα 40 χρόνια της καριέρας μου δεν επαναπαύτηκα ποτέ. Κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνω τη δουλειά μου και να γίνομαι καλύτερος απαντώντας στις απαιτήσεις της κάθε εποχής. Πιστεύω ότι και οι συνάδελφοί μου κάνουν το ίδιο. Το αποτέλεσμα της συνεχούς σκληρής δουλειάς που κάνουμε όλοι μας, το κρίνει τελικά ο κόσμος και ο χρόνος».

 

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ναταλία Δραγούμη: «Η Μένη δεν έχει όρια… Μπορεί να κάνει τα πάντα!»

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Η Ρενάτα πληγώνεται που η Βασιλίνα κερδίζει… τον Αχιλλέα»

Xάρης Γρηγορόπουλος: «Τον Θοδωρή τον ενδιαφέρει να μη μείνει μόνος του»