Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: "Ολοι προσαρμοζόμαστε σε μια σχέση και δημιουργούμε ξανά νέους χαρακτήρες και προσωπικότητες"

KAPL7782
Συνεντεύξεις 27.12.2017 14:14
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

O Σπύρος Χατζηαγγελάκης συνδυάζει με επιτυχία δύο μεγάλες του αγάπες: Αυτές για την υποκριτική και τη φωτογραφία, ενώ φέτος μας «συστήνεται» για πρώτη φορά -τηλεοπτικά- μέσα από την κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ο ίδιος μιλά στο TiVi Σίριαλ και αποκαλύπτει τους λόγους που... αντιστεκόταν στην τηλεόραση αλλά και όσα θα δούμε προσεχώς... Διαβάστε παρακάτω...

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Αγγελου και της Βέλης;
«Ο Αγγελος και η Βέλη μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, αλλά δεν παύουν να είναι πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους. Εχουν πλάκα γιατί πειράζουν και κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλον. Εχουν ένα σημείο επαφής πολύ ωραίο και υγιές στη... μουρμούρα τους!».

Υπάρχει περίπτωση να φτάσουν στα πρόθυρα χωρισμού;
«Πραγματικά αυτό δεν το γνωρίζω καθόλου, γιατί παίρνω τα σενάρια τελευταία στιγμή. Υπάρχουν εξελίξεις και πρόκειται να συμβούν κάποια πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω. Το σίγουρο είναι ότι ο Αγγελος δεν θα μείνει για πάντα αυτός ο μαλθακός τύπος και η Βέλη δεν θα ’ναι τόσο επιθετική. Ολοι προσαρμοζόμαστε σε μια σχέση και δημιουργούμε ξανά νέους χαρακτήρες και προσωπικότητες».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Σπύρος Πούλης: «Αγαπάω τη Μάρθα! Δεν έφυγα εγώ, με έδιωξε!»

Αθηνά Οικονομάκου: «Η Φαίη χάνει τον εαυτό της και τη δυναμική της εξαιτίας του Βλάση»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είναι υγιές να υπάρχει… Μουρμούρα»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top