Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αφού για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη καθημερινή κωμωδία του ALPHA «Ελα στη θέση μου». Μάλιστα, αυτή την περίοδο έχει μπει στην τελική ευθεία των γυρισμάτων της αφού θα αποχωρήσει για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια εξομολογείται στο TV24 τα συναισθήματά της, ποιο θα ’ναι το τέλος της Φαίης και εάν θα γυρίσει πίσω αλλά και πώς αισθάνεται που -σχεδόν μετά από μια δεκαετία- η «Ζωή της άλλης» η οποία την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό σημειώνει ακόμα υψηλά νούμερα! Διαβάστε παρακάτω...

Πώς αισθάνεσαι που παίζεται σε επανάληψη «Η ζωή της άλλης» μέσα από την οποία έγινε το μεγάλο «μπαμ»;

«Κοίτα, δεν προλαβαίνω να το βλέπω κάθε μέρα, αλλά καμιά φορά που το πετυχαίνω είναι συγκινητικό. Εχει ενδιαφέρον να βλέπεις μια δουλειά, σχεδόν μιας δεκαετίας πριν, που ακόμα και το πρόσωπό μου βλέπω διαφορετικό. Γελάω και έχω τρομερές αναμνήσεις! Βλέποντας τη σειρά ακόμα και μετά από δέκα χρόνια, σε ένα κανάλι όπως το MEGA που είναι ανενεργό επί της ουσίας, καταλαβαίνω τους λόγους που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία».

Η σειρά παίζεται για πρώτη φορά σε επανάληψη και κάνει καθημερινά 30άρια…
«Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο… Ηταν για να πετύχει αυτή η σειρά! Είχαμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ και χαίρομαι που είχα βάλει το λιθαράκι μου και που με έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Η συγκεκριμένη δουλειά ήταν τόσο δυνατή».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Δημήτρης Δερμετζόγλου: «Δεν σου κρύβω ότι τις περισσότερες φορές αισθάνομαι αρκετά αμήχανα, γιατί…»

Γιώργης Κοντοπόδης: «Στην αρχή πήγα πανικόβλητος! Θυμάμαι ότι στο πρώτο γύρισμα ήταν σαν…»

Αθηνά Οικονομάκου: Aποκαλύπτει το μέλλον της στο «Έλα στη θέση μου»! Μένει ή φεύγει;