Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Είναι ίσως το πιο ευγενικό και καλόκαρδο πρόσωπο της τηλεόρασης. Ο Δημήτρης Δερμετζόγλου, ο άνθρωπος που μοιράζει «πακέτα» στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου και που φέρνει χαρούμενες ή δυσάρεστες ειδήσεις στο πλατό της εκπομπής, μας μιλά για την εμπειρία του στην πιο πετυχημένη κοινωνική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Πάμε πακέτο»! Διαβάστε παρακάτω...

Οταν παραδίδεις το πακέτο, τι γίνεται πίσω από τα σβηστά φώτα της κάμερας;

«Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι αυτοί με υποδέχονται με αγάπη και ευγένεια. Με καλούν μέσα στο σπίτι τους να με κεράσουν ό,τι έχουν. Μετά το βίντεο της πρόσκλησης έρχεται το πρώτο ξέσπασμα, η ώρα της ανασκόπησης. Δεν σου κρύβω ότι τις περισσότερες φορές αισθάνομαι αρκετά αμήχανα, γιατί ο ρόλος μου δεν μου επιτρέπει να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τα πρόσωπα που έχουν στο μυαλό τους ως πιθανούς αποστολείς. Οπότε προσπαθώ να είμαι υποστηρικτικός μαζί τους».

Εχεις κάποια περίεργα, όμορφα ή άσχημα περιστατικά, από αυτό το μέρος της δουλειάς σου;
«Οι ομορφότερες στιγμές σίγουρα είναι όταν στο πλατό αποστολέας και παραλήπτης συναντιούνται για πρώτη φορά. Από την άλλη, σε κάποιες περιπτώσεις έχω στενοχωρηθεί με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν κάποιοι άνθρωποι, χωρίς να είναι επιλογή τους και με θέματα ασθενειών. Το πιο αστείο περιστατικό που θυμάμαι ήταν τον πρώτο καιρό που πήγα στην εκπομπή όταν έλεγα “ανοίξτε μου, είμαι ο Δημήτρης από το Πάμε Πακέτο”, όλοι νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα, καθώς δεν με είχαν μάθει ακόμα. Τόση χυλόπιτα δεν είχα ξαναφάει στη ζωή μου».

Εχεις αισθανθεί κάποια στιγμή μεγάλη αμηχανία από κάτι που αντίκρισες;
«Πέρα από συνθήκες διαβίωσης κάποιων ανθρώπων και ιδιαίτερων συνθηκών, πολλές φορές αισθάνομαι αμήχανα όταν βλέπω τα πρόσωπα των παραληπτών. Σε θέματα που αφορούν τις γονεϊκές σχέσεις τις περισσότερες φορές η ομοιότητα των παιδιών με τους γονείς που τους αναζητούν είναι απίστευτη, πέρα από τα χαρακτηριστικά, ακόμα και στο ηχόχρωμα της φωνής τους. Κι εκεί αναρωτιέσαι γιατί να έχουν χαθεί τόσα χρόνια που ο ένας να είναι μακριά από τον άλλον».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Γιώργης Κοντοπόδης: «Στην αρχή πήγα πανικόβλητος! Θυμάμαι ότι στο πρώτο γύρισμα ήταν σαν…»

Αθηνά Οικονομάκου: Aποκαλύπτει το μέλλον της στο «Έλα στη θέση μου»! Μένει ή φεύγει;

Δημήτρης Δερμετζόγλου: «Σκέφτομαι να στείλω κι εγώ «Πακέτο»