Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αφού για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη καθημερινή κωμωδία του ALPHA «Ελα στη θέση μου». Μάλιστα, αυτή την περίοδο έχει μπει στην τελική ευθεία των γυρισμάτων της αφού θα αποχωρήσει για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια εξομολογείται στο TV24 τα συναισθήματά της, ποιο θα ’ναι το τέλος της Φαίης και εάν θα γυρίσει πίσω αλλά και πώς αισθάνεται που -σχεδόν μετά από μια δεκαετία- η «Ζωή της άλλης» η οποία την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό σημειώνει ακόμα υψηλά νούμερα! Διαβάστε παρακάτω...

Αυτή η περίοδος είναι έντονη συναισθηματικά επειδή ολοκληρώνεται ο ρόλος σου;

«Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι ανατρεπτικός και επειδή δεν ξέρω ούτε εγώ πώς θα καταλήξει η ιστορία της Φαίης για το διάστημα που θ’ απουσιάσω λόγω της εγκυμοσύνης, περιμένω με ενδιαφέρον και αγωνία για το τι θα συμβεί στην ηρωίδα. Δεν σου κρύβω ότι θα μου λείψουν αυτοί οι άνθρωποι αλλά θα πηγαίνω στο γύρισμα να τους βλέπω και να δηλώνω το “παρών” επειδή θα τους έχω ανάγκη. Είμαστε κάθε μέρα τόσες ώρες μαζί, σαν οικογένεια. Τέλη Δεκεμβρίου θα κάνω το τελευταίο γύρισμα. Από τη μια το χρειάζομαι σαν ξεκούραση γιατί δεν γίνεται αλλιώς στην κατάστασή μου και από την άλλη με συγκινεί λίγο ότι θα φύγω από αυτή την ομάδα, δεν θα δουλεύω πια και θα αλλάξει όλη μου η καθημερινότητα».

Εχουν ακουστεί πολλά για το πότε θα ξαναγυρίσεις στη σειρά. Ποια είναι η αλήθεια;
«Ολα αυτά που έχεις ακούσει είναι μόνο φήμες! Καταρχάς αυτό που έχει προτεραιότητα είναι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Ακόμα δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα πάει η σειρά και πως θα είμαι. Είναι όλα “παγωμένα”. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτε αλλά μετά θα δούμε τις ανάγκες μου. Δηλαδή αν θέλω να γυρίσω στη δουλειά ή να μείνω σπίτι. Είναι καθαρά δικό μου θέμα. Φυσικά από την παραγωγή μου έχουν ζητήσει να επιστρέψω αλλά τι θα γίνει είναι κάτι άγνωστο, αφού αυτό που θα συμβεί στη ζωή μου είναι τελείως διαφορετικό και πρωτόγνωρο. Θέλω να το ζήσω και έπειτα θα δω τι και πώς!».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Γιώργης Κοντοπόδης: «Στην αρχή πήγα πανικόβλητος! Θυμάμαι ότι στο πρώτο γύρισμα ήταν σαν…»

Δημήτρης Δερμετζόγλου: «Σκέφτομαι να στείλω κι εγώ «Πακέτο»

Αθηνά Οικονομάκου: «Η Φαίη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ξανά κερδίσει τον Βλάση!»