Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Bρίσκεται πολλά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και κυρίως στο θέατρο όπου έχει παρουσιάσει διάφορα έργα. Εφτασε, όμως, η στιγμή να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα τον Γιώργη Κοντοπόδη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Ο τηλεοπτικός Αγγελος μιλά στο TiVi Σίριαλ για τη σειρά αλλά και τις εξελίξεις που έρχονται... Διαβάστε παρακάτω...Ενώ είσαι αρκετά χρόνια στο θέατρο, φέτος αποφάσισες να κάνεις (και) τηλεόραση. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

«Καταρχάς το να μην κάνω τηλεόραση ήταν εν μέρει δική μου επιλογή. Οι ρόλοι που μου είχαν προταθεί δεν ήταν τόσο ισάξιοι με τους αντίστοιχους που έκανα στο θέατρο και ήταν ωραίοι, οπότε δεν βρήκα το λόγο να κάνω κάτι που δεν με κάλυπτε καλλιτεχνικά. Επίσης, έχω το κακό ότι δεν πηγαίνω σε ακροάσεις γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η όλη διαδικασία, οπότε δεν μπορεί να έρθει κάποιος εξ ουρανού και να σου χτυπήσει την πόρτα. Ή μάλλον δεν μπορούσε. Πριν από τρία χρόνια έπαιζα στο “Ελεύθερο ζευγάρι” όπου έκαναν έναν Κρητικό, για να είναι προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα. Κάποια στιγμή ήρθε να μας δει η Νατάσα Χατζηανδρέου -συνεργάτις του Βασίλη Θωμόπουλου-, προφανώς της άρεσε και το καλοκαίρι με κάλεσε στην ακρόαση. Κάπως έτσι μπήκα στο σίριαλ “Κάτι χωρισμένα παλικάρια”».

Μετάνιωσες για τα «όχι» που είπες σε κάποιες προτάσεις;
«Για κάποιες προτάσεις που μου έγιναν και δεν προχώρησαν τελικά γιατί επέλεξαν άλλο συνάδελφο, λυπήθηκα. Τα υπόλοιπα στα οποία δεν πήγα, δεν το μετάνιωσα! Για να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά πρέπει να κάνεις κάτι όμορφο και ιδιαίτερο από το να περιφέρεσαι και να λες “κάνω τηλεόραση”. Εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει. Δεν ήξερα ότι ο Αγγελος θα ήταν τόσο ιδιαίτερος ρόλος».

Προσαρμόστηκες εύκολα στην τηλεοπτική «πραγματικότητα»;
«Δεν θα σου πω ψέματα, στην αρχή πήγα πανικόβλητος! Θυμάμαι ότι στο πρώτο γύρισμα ήταν σαν να έκανα πρεμιέρα του πρώτου έργου μόλις είχα τελειώσει τη Δραματική Σχολή. Δεν ήξερα καν τι σημαίνει κάμερα. Επιπλέον, το πρώτο μου γύρισμα ήταν δύσκολο γιατί ήταν βραδινό και εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, ήταν η σκηνή του τρίτου επεισοδίου που κάνω καντάδα και στο τέλος με μπουγελώνουν. Εκεί έγινε και η πρώτη επίσημη γνωριμία με τον Νίκο Μουτσινά».

 

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Δημήτρης Δερμετζόγλου: «Σκέφτομαι να στείλω κι εγώ «Πακέτο»

Αθηνά Οικονομάκου: «Η Φαίη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ξανά κερδίσει τον Βλάση!»

Μαρία Φιλίππου: «Η σχέση του Λεωνίδα και της Αιμιλίας είναι πολύ δυνατή»