Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Βρίσκεται πολλά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και κυρίως στο θέατρο όπου έχει παρουσιάσει διάφορα έργα. Εφτασε, όμως, η στιγμή να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα τον Γιώργη Κοντοπόδη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Ο τηλεοπτικός Αγγελος μιλά στο TiVi Σίριαλ για τη σειρά αλλά και τις εξελίξεις που έρχονται... Διαβάστε παρακάτω...

Είδες πού έφτασε αυτή η σχέση... στο χωρισμό! Αγαπιούνται ακόμη;

«Δεν αγαπιούνται λες; Ο Αγγελος είναι ξεκάθαρος απέναντι στον Μηνά ότι “σε θέλω, σε ποθώ, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα”, αλλά όταν ο Αγγελος κάνει να... λοξοδρομήσει, ο Μηνάς τσινάει. Δεν ξέρω πού θα το πάει η σεναριογράφος Βίκυ Αλεξοπούλου αλλά είναι από τις σχέσεις που μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε».

Θα ξανά είναι μαζί;
«Ενα σίριαλ πέρα από το να σε κάνει να γελάσεις, πρέπει να θίξει και κάποια θέματα της καθημερινότητας αλλά και της επικαιρότητας. Αν σκεφτείς όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε μέρα γύρω από την γκέι ζωή και την κοινότητα θα ήταν όμορφο να τα ξαναβρούν και με πιο... επίσημο τρόπο».

Πάντως, ο Αγγελος τού έκανε την πρόταση γάμου...
«Ναι και του ξανακάνω πρόταση γάμου και με απορρίπτει ξανά! Μπορεί να ’ναι αυτό που λέμε ότι στην τρίτη και φαρμακερή θα πιάσει».

 

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Μιχάλης Μαρίνος: «Η Σύλβια και ο Ζούβας καταφέρνουν να κρατήσουν κρυφό τον γάμο μέχρι και την τελευταία στιγμή αλλά…»

Κοραλία Καράντη: «Μέχρι να ξεκινήσει να παίζει το σίριαλ και να ακούσω κάποια θετικά σχόλια είχα ανασφάλεια».

Τζένη Μπότση: «Η Σοφία δεν θέλει τον Τάσο αλλά με τον τρόπο του την κερδίζει!»