Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η Μαρία Φιλίππου είναι μια ηθοποιός που δεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο της, αλλά και το ήθος και την ευγένεια. Για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ, το «Ελα στη θέση μου», υποδυόμενη την Αιμιλία. Η ηθοποιός, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, αποκαλύπτει στο TV24 πώς εξελίσσεται η κόντρα της με τη Μένη, τη διεκδίκηση του Λεωνίδα αλλά και τι θα γίνει με την εγκυμοσύνη της Φαίης... Διαβάστε παρακάτω...

Μέσα σε όλα αυτά έχει να διαχειριστεί και την κόντρα με τη Μένη. Πώς είναι η εξέλιξη αυτής της κόντρας;

«Η Αιμιλία και η Μένη διεκδικούν πολλά πράγματα: Την εταιρεία και τον έρωτα μέσα από το πρόσωπο του Λεωνίδα. Κάτι θα κερδίσουν, κάτι θα χάσουν».

Γιατί η Αιμιλία αποκαλύπτει τώρα τα συναισθήματά της στον Λεωνίδα;
«Εχει πολλά βάρη πάνω της και ο Λεωνίδας είναι ο πιο δικός της άνθρωπος, προκειμένου να μοιραστεί τα πάντα. Στο πλαίσιο αυτό του εκμυστηρεύτηκε και τα συναισθήματά της. Η Αιμιλία είναι μια γυναίκα που δεν μένει σε τύπους και ό,τι πιστεύει θα το πει. Από εκεί και πέρα, περιμένεις να πάρεις θετική ή αρνητική απάντηση». Διαβάστε παρακάτω...Επαιξε ρόλο η «απειλή» της Μένης;
«Δεν πιστεύω ότι στάθηκε αφορμή η Μένη, απλώς έφτασε η ώρα να του το πει. Ισως δεν του το έλεγε όλο αυτό το διάστημα επειδή ήταν η Μιράντα στη μέση...».

Καταφέρνει να κερδίσει ένα κομμάτι της καρδιάς του Λεωνίδα;
«Αυτό το έχει κερδίσει ήδη. Ο,τι και να γίνει, η σχέση του Λεωνίδα και της Αιμιλίας είναι πολύ δυνατή γιατί μοιράζονται και τα δύο παιδιά τους. Επειτα το δούναι και λαβείν τους είναι καθαρό. Μπορεί ο ένας να πει στον άλλον τα πάντα και μετά να μη συμβαίνει τίποτα. Ο Λεωνίδας κρατά τις ισορροπίες της και την κάνει να νιώθει ασφαλής».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ντίνα Νικολάου: Αποκαλύπτει το τέλος της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ!

Μαρία Φιλίππου: «Η Αιμιλία πάντα θα έχει την Φαίη στην τσίτα»

Ντίνα Νικολάου: «Η μαγειρική δεν ήταν επιλογή αλλά ανάγκη και τρόπος ζωής»