Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η Ντίνα Νικολάου είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες σεφ που κάθε κανάλι θα ήθελε να έχει στο δυναμικό του και φέτος αυτή την τύχη την έχει ο ALPHA. Η ίδια μιλά αποκλειστικά στο TV24 για τη νέα εκπομπή «Made @ Home», για το τέλος της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ αλλά και την πρόταση που είχε για το «Master Chef»... Διαβάστε παρακάτω...Γιατί σταμάτησε η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ;

«Μετά από 3 χρόνια άψογης συνεργασίας και 2 διαφορετικές πετυχημένες εκπομπές, έκλεισε ο κύκλος. Ενας καινούριος κύκλος ανοίγει φέτος στην τηλεόραση του ALPHA και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε θαυμάσια».

Για τη φετινή σεζόν υπήρξε κάποια πρόταση για συνεργασία με κάποια πρωινή εκπομπή ή δική σας;
«Μοιράζομαι ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία. Τις μισές μέρες του μήνα μένω Αθήνα και τις άλλες μισές Παρίσι, οπότε όπως καταλαβαίνετε όλες οι προτάσεις που έρχονται και αφορούν πρωινή ή καθημερινή εκπομπή, για μένα είναι απαγορευτικές. Εχω όμως τέτοιες προτάσεις κάθε χρόνο, ειδικά για πρωινές εκπομπές, στην ενότητα της μαγειρικής. Η εκπομπή που θα δούμε φέτος στον ALPHA ήταν επιθυμία και ταύτιση και των δυο μας. Ο ALPHA με εμπιστεύτηκε και τον ευχαριστώ».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Μαρία Φιλίππου: «Η Αιμιλία πάντα θα έχει την Φαίη στην τσίτα»

Ντίνα Νικολάου: «Η μαγειρική δεν ήταν επιλογή αλλά ανάγκη και τρόπος ζωής»

Αναστάσης Κολοβός: «Ο Ζούβας μαθαίνει ότι πίσω από την επίθεση κρυβόταν ο Δαμιανός και…»