Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης, μετά το τέλος της «Δικαίωσης», επέλεξε να πάρει κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από την τηλεόραση και να επιστρέψει με κάτι διαφορετικό και εξίσου δυνατό. Στον... καλλιτεχνικό του δρόμο εμφανίστηκε η μαύρη κωμωδία του ALPHA «Κόκκινο νυφικό». Ο τηλεοπτικός Φίλιππος μιλά κατ’ αποκλειστικότητα στο TiVi Σίριαλ για τη νέα αρχή που κάνει μετά το θάνατο της γυναίκας του αλλά και πώς εξελίσσεται η σχέση του με τον... Μάκη! Διαβάστε παρακάτω...

Στα τελευταία επεισόδια βλέπουμε ότι έχει μπει στη ζωή του Φίλιππου ο Μάκης. Πώς εξελίσσεται αυτή η σχέση;

«Ο Φίλιππος, με αφορμή τη γνωριμία του με τον Μάκη, βρίσκει την ευκαιρία να ψαχτεί. Να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι. Ωστόσο, δεν γνωρίζω ακόμα τι ανακάλυψε (γέλια). Προσωπικά, αυτό που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον είναι αυτή η αναζήτηση του Φίλιππου, του βαθύτερου εαυτού του, το γεγονός ότι βρίσκεται μετέωρος είναι αυτό που με ιντριγκάρει».

Τι συμβαίνει στα παρακάτω επεισόδια όσον αφορά την ιστορία του Φιλίππου;
«Ο Φίλιππος θέλει να ανακαλύψει ποιος είναι. Μέσα από την αποκάλυψη του δολοφόνου ίσως να καταφέρει να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του και να γυρίσει σελίδα. Θα δείξει».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Χρήστος Βαρθαλίτης: «Στο «Happy Day» δεν υπάρχουν… «γλάστρες»»

Άννα Κουτσαφτίκη – Σπύρος Τσεκούρας: «Η «Μουρμούρα» είναι φυσική σε ένα ζευγάρι που αγαπιέται»

Δημήτρης Γκουτζαμάνης: «Η Πόλυ φαίνεται ότι είναι η πιο ένοχη μέχρι στιγμής για τους φόνους»