Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Αν χωρίσει ο Ιωσήφ με τη Νικόλ, μετά θα καταστραφεί!»

Ελεονώρα Αντωνιάδου
Συνεντεύξεις 24.10.2017 11:45
Από την ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Όταν πριν οκτώ χρόνια έκανε ξανά τηλεόραση, αυτό ήταν πάλι σε σειρά της Βάνας Δημητρίου και πάλι καθημερινό. Η ίδια λέει απλά ότι ήταν καρμικό... Η Νικόλ ή κατά κόσμον Ελεονώρα Αντωνιάδου στην πρώτη της συνέντευξη για φέτος μιλάει πρώτη φορά για το ρόλο της στο «Τατουάζ» και αποκαλύπτει ακόμα και το τέλος που θα ήθελε να έχει η σειρά του ALPHA, όποτε κι αν αυτή τελειώσει... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Τελικά μένεις έγκυος. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;
«Η Νικόλ νιώθει ότι με αυτό τον τρόπο σώζει το γάμο της. Εχει πλήρη άγνοια για το τι γίνεται πίσω από την πλάτη της η καημένη και πιστεύει ότι ένα παιδί είναι που έλειπε από τη σχέση της. Αυτό ήταν το μαράζι της και φαίνεται μάλιστα και από το πρώτο επεισόδιο ότι η Νικόλ έχει ξαναχάσει παιδί, οπότε το έχει χρεωθεί όλο πάνω της, κάτι που οι γυναίκες κάνουμε συχνά και ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος που έχει συγχωρέσει την απιστία του Ιωσήφ. Προφανώς μέσα στο μυαλό της θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για την απιστία του επειδή δεν έχει μπορέσει να του χαρίσει ένα παιδί».

Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Η Νικόλ δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά από την Αννα»

Ο άντρας σου σε απατάει και μάλιστα δέχεται μεγάλη πίεση να σε χωρίσει. Θα συμβεί;
«Χωρίς να ξέρω κάτι, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να χωρίσουν. Η Νικόλ είναι η δύναμη που τον κρατάει σε μια κάποια ισορροπία. Αν χωρίσει ο Ιωσήφ με τη Νικόλ, νομίζω ότι μετά θα καταστραφεί. Μπορεί να λοξοκοιτάζει αλλά η Νικόλ είναι η αναφορά του. Την αγαπάει πολύ, απλώς είναι λίγο ζωηρός».

Ο Ιωσήφ ειδικά μόλις μαθαίνει και το φύλο του μωρού τρελαίνεται και περνάτε πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Ποια είναι η αντίδρασή του;
«Φιλάει το γυναικολόγο και πραγματικά τρελαίνεται. Μετά είναι πολύ γλυκός μπαμπάς, θέλει να πάρουμε πράγματα για την προίκα του μωρού, με φροντίζει, με ταΐζει...».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Μαρίνος Κόνσολος: «Ο Αχιλλέας παίρνει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον…»

Μαρίνος Κόνσολος: «Ο Αχιλλέας θέλει να τα αφήσει όλα πίσω και να ποντάρει σε κάτι που…»

Γιώργος Ζένιος: «Διαφωνώ που στο «Τατουάζ» παίζουν πολλά πρόσωπα του “Μπρούσκο”»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top