Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Πάντα ευθύς, ειλικρινής και αποκαλυπτικός ο Γιώργος Ζένιος, ο αξέχαστος σκληρός Διαμαντής του «Μπρούσκο» και τώρα ο άνθρωπος του Θεού, ο παπα-Φώτης στο «Κόκκινο νυφικό», μας μιλά αποκλειστικά για τη σειρά, τις εξελίξεις, το ρόλο του που τόσο του αρέσει, αλλά και για «Το τατουάζ» και εξηγεί γιατί δεν παίζει στη συγκεκριμένη σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Το «Τατουάζ» το βλέπετε; Με την εμπειρία που έχετε, ποια είναι η αίσθησή σας γι’ αυτή την σειρά;

«Φυσικά το βλέπω. Είναι πολύ καλό, καλογυρισμένο και με πολλούς καλούς ηθοποιούς, όμως είχα μια διαφωνία κι αυτή είναι ότι παίζουν πολλά πρόσωπα που ήταν και στο “Μπρούσκο”. Νομίζω ότι δεν έπρεπε να παίζουν τόσα πρόσωπα γιατί θυμίζει λίγο “Μπρούσκο”».

Να συμπεράνω δηλαδή ότι αν σας γινόταν πρόταση να παίξετε στο «Τατουάζ» δεν θα δεχόσασταν;
«Οχι, δεν θα έπαιζα. Ομως δεν έχει να κάνει με τη σειρά, γιατί είναι μια πολύ καλή δουλειά, πολύ καλογυρισμένη και τελείως διαφορετική από το “Μπρούσκο”. Η διαφωνία μου είναι αυτή που σας είπε παραπάνω. Για να καταλάβετε, ήμουν σε κάποιο σπίτι και έβλεπαν το “Τατουάζ” μια σκηνή με την Εβελίνα Παπούλια την οποία λατρεύω γιατί είναι καταπληκτική ηθοποιός και αμέσως αντέδασαν όλοι “Α, η Παπούλια που έπαιζε τη γυναίκα σου στο Μπρούσκο!”. Καταλάβατε όλα αυτά είναι λίγο νωπά... Γι’ αυτό είπα κι εγώ στον Ανδρέα (Γεωργιου) “αν με βάλεις να παίξω κάτι, δεν θέλω να παίξω με το ίδιο πρόσωπο”. Μπορεί να έπαιζα θα μου πείτε τον καλό, δεν έχει σημασία, αυτόματα θα με σύγκριναν με τον Διαμαντή. Γι’ αυτό αποφεύγω και θα προτιμούσα να μείνω εκτός δουλειάς για μια σεζόν. Να μην παίξω δηλαδή πουθενά, παρά να παίξω με το ίδιο πρόσωπο. Ετσι, όταν το είπα στον Ανδρέα, μου είπε ότι θα κάνω ένα παπά με γένια και ράσα και είπα ότι δέχομαι».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ελίνα Ακριτίδου: «Η αποκάλυψη του Ορφέα ήταν μεγάλη έκπληξη και δεν ξέρω…»

Μαρίνος Κόνσολος: «Θα ήταν άδικο να μην είμαι με τη Ρενάτα»

Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Θα ήθελα στο τέλος ο δολοφόνος να πιάσει την Αννα και να τη σκοτώσει!»