Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Πάντα ευθύς, ειλικρινής και αποκαλυπτικός ο Γιώργος Ζένιος, ο αξέχαστος σκληρός Διαμαντής του «Μπρούσκο» και τώρα ο άνθρωπος του Θεού, ο παπα-Φώτης στο «Κόκκινο νυφικό», μας μιλά αποκλειστικά για τη σειρά, τις εξελίξεις, το ρόλο του που τόσο του αρέσει, αλλά και για «Το τατουάζ» και εξηγεί γιατί δεν παίζει στη συγκεκριμένη σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Ξέρετε, ήταν πολύ μεγάλη η έκπληξή μας που σας είδαμε με ράσα. Θα τα φορέσετε σε όλη τη διάρκεια των 30 επεισοδίων ή μήπως έχουμε καμία έκπληξη;

«Μπα, μάλλον θα παραμείνω παπάς, αλλά πάλι δεν ξέρω. Αυτό όμως που θα σας αποκαλύψω είναι ότι σε λίγα επεισόδια θα γίνει μια μεγάλη ανατροπή και εμφανίζεται η γυναίκα μου, η οποία είναι Αγγλίδα!».

Τι λέτε; Μα η παπαδιά δεν έχει πεθάνει;
«Ετσι έχω πει στα κορίτσια μου, ότι η μητέρα τους έχει πεθάνει. Αλλά δεν είναι έτσι. Τους έλεγα ψέματα...».

Πώς θα το πάρουν οι κόρες σας αυτό; Το ψέμα ότι η μάνα τους ζει και ότι όλα αυτά τα χρόνια πίστευαν ότι ήταν ορφανές;
«Σας λέω αλήθεια δεν ξέρω κι εγώ αγωνιώ να δω πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία. Η Βάνα Δημητρίου ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται τις εξελίξεις και να μας κρατάει ακόμα κι εμάς τους ηθοποιούς σε μεγάλη αγωνία. Ετσι κι εγώ είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει. Οχι μόνο με μένα αλλά και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες».

Πώς θα εμφανιστεί η γυναίκα σας;
«Θα χτυπήσει η πόρτα, θα ανοίξει μία από δύο κόρες μου και θα δω μπροστά μου τη γυναίκα μου. Εχω πει ψέματα, αλλά ήταν για το καλό των κοριτσιών μου. Τώρα το θέμα είναι τι δικαιολογία θα δώσω. Ισως να το έκανα για καλό σκοπό».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ελίνα Ακριτίδου: «Στηρίζω τις επιλογές του Άλεξ, όποιες κι αν είναι»

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Το σίγουρο είναι ότι ο Λεωνίδας δεν θα μείνει μόνος του!»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Kατάλαβα ότι η επανάληψη της «Ζωής της Αλλης» κάνει νούμερα από την αναστάτωση του κόσμου…»