Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μάρκος Λεζές: «Στον ΑΝΤ1 υπάρχουν κάποια παιδιά-ξερόλες. Αλλά δεν είναι έτσι, πρέπει να αφουγκραστείς...»

markos lezes
Συνεντεύξεις 13.10.2017 13:10
Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Συνήθως λένε ότι οι κωμικοί ηθοποιοί είναι καταθλιπτικοί, ο Μάρκος Λεζές όμως έρχεται να κάνει την εξαίρεση στον κανόνα. Αν και κωμικός από κούνια, λίγες κουβέντες μαζί του αρκούν για να καταλάβει κανείς πόσο χιουμορίστας και έξω καρδιά είναι... Ανθρωπος ντόμπρος, που δεν μάσησε ποτέ και δεν μασάει τα λόγια του, όσο κι αν το πλήρωσε, επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από έξι χρόνια απουσίας στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», με ένα ρόλο που θα βάλει φωτιά στο τηλεοπτικό σκηνικό. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Υπήρξαν αντιδράσεις για το τρέιλερ με τον πάπα. Συμφωνείτε;
«Κι εμένα δεν μου άρεσε το τρέιλερ γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλει να μας πει. Θα μπορούσε να έχει ένα πολύ ωραίο τρέιλερ γιατί θα πρέπει να επικαλείται τα θεία. Φυσικά δεν είναι οι ιερείς οι δικοί μας, είναι καθολικοί κι αυτό το έσωσε».

Το είπατε στον Καραγιάννη;
«Φυσικά και του το είπα και μου απάντησε ότι ήταν θέμα ΑΝΤ1 κι όχι παραγωγής. Στον ΑΝΤ1 υπάρχουν κάποια παιδιά-ξερόλες. Αλλά δεν είναι έτσι, πρέπει να αφουγκραστείς τον κόσμο. Είμαστε ο μόνος λαός που βλαστημά αυτό που πιστεύει. Δηλαδή μπορεί να βλαστημήσω και μετά να περάσω από την εκκλησία και να κάνω στο σταυρό μου. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι ο Ελληνας είναι πολύ διαφορετικός».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Ο Δημήτρης θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τη γυναίκα του»

Μάρκος Λεζές: «Ο παπα-Λάζαρος καθοδηγεί τη Ζωή!»

Ανδρη Θεοδότου: «Η Σύλβια παίζει πολύ ωραίο παιχνίδι και αλλάζει συνέχεια στρατόπεδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top