Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Δημήτρης Λιακόπουλος είναι από τους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς που ξεχωρίζουν για το ήθος και το ταλέντο του, ενώ δεν επαναπαύεται στην εκάστοτε επιτυχία. Πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση το σκέφτεται καλά... Ετσι έγινε και στην περίπτωση της νέας καθημερινής σειράς του STAR «Ο άντρας των ονείρων μου» που πρωταγωνιστεί ως Τζακ. Ο ίδιος μιλά για πρώτη φορά στο TiVi Σίριαλ «συστήνοντάς» μας τον ήρωα και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που θα περάσει... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Μετά το τέλος της καθημερινής σειράς «Κλεμμένα όνειρα» δεν σε είδαμε κάπου. Επρόκειτο για μια συνειδητή αποχή ή δεν προέκυψε κάτι;

«Ευτυχώς ή δυστυχώς προέκυψαν διάφορες προτάσεις και πέρσι και πρόπερσι. Αρχικά ήθελα να εστιάσω περισσότερο στο θέατρο και δεύτερον άργησαν να έρθουν οι προτάσεις, με αποτέλεσμα να έχω κανονίσει ήδη το θέατρο. Δεν μπορούσα να κρεμάσω τους συντελεστές αυτών των θεατρικών παραγωγών. Επιπλέον, πέρυσι, φοβήθηκα λίγο με την αδειοδότηση των καναλιών και το απέφυγα».

Μετάνιωσες για τις προτάσεις που απέρριψες;
«Μετάνιωσα που είπα “όχι” σε δύο σειρές. Δεν ήθελα να τις αφήσω αλλά δεδομένων των συνθηκών θεωρούσα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Μυριέλλα Κουρεντή: «Η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να είναι καλά με τον Αρη»

Άνδρη Θεοδότου: «Η Μένη Σουλτς κρύβει πολλά μυστικά! Κρατά χαρτιά και κρίκους που συνδέονται με…»

Δημήτρης Λιακόπουλος: «Η Αθηνά δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα»