Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Στα social media δεν υπάρχουν μόνο οι fans και οι lovers αλλά και οι haters!»

IMGP1213_
Συνεντεύξεις 04.10.2017 13:50
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να είναι πιο προσεκτική σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές επιλογές της. Μέσα από την «Εθνική Ελλάδος» ξανασυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό αποδεικνύοντας ότι μια καλή κωμική ηθοποιός είναι εξίσου καλή και σε δραματικούς ρόλους. Τρία χρόνια μετά το τέλος της «Εθνικής Ελλάδος» η Κωνσταντίνα Μιχαήλ επανέρχεται με έναν ρόλο-πρόκληση μέσα από τη νέα μαύρη κωμωδία του ALPHA «Κόκκινο νυφικό». Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια δίνει την πρώτη συνέντευξη στο TV24 και μας τα λέει όλα! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Έχω την εντύπωση ότι η «Λούση» είναι πιο κοντά σε σένα, γιατί είσαι δυναμική και μέσω των social media παρακινείς τον κόσμο να κάνει πράγματα.
«Η αλήθεια είναι αυτή γιατί κι εγώ μεγαλώνω μαζί με τον κόσμο. Δεν έχω κάτι το οποίο έχω σπουδάσει και το διαλαλώ, απλά συνειδητοποιώ πράγματα για μένα στη ζωή όπως έρχομαι σε επαφή με τις καταστάσεις, τις οποίες μοιράζομαι με τα social media και το πολύ στενό περιβάλλον. Δεν είμαι και καμιά επαναστάτρια, απλά συνειδητοποιώ πέντε πράγματα και τα γράφω σαν να είναι ένα γράμμα στον ψυχαναλυτή μου».

Και περνάς διάφορα ωραία μηνύματα που δεν είναι τα συνηθισμένα.
«Κάποια από αυτά είναι αρεστά και κάποια άλλα δεν είναι. Στα social media δεν υπάρχουν μόνο οι fans και οι lovers αλλά και οι haters! Στην τελευταία κατηγορία, μάλιστα, οφείλεται και το γεγονός ότι πολλές φορές σταματώ να ασχολούμαι με τα social media».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Μυρτώ Αλικάκη: «Το πρώτο πράγμα που θα θέλει να κάνει η Αμαλία είναι να…»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Το επόμενο βήμα στην τηλεόραση θα έπρεπε να είναι εξίσου δυνατό με την «Εθνική Ελλάδος»»

Μυρτώ Αλικάκη: «Η Μαργκώ φοβάται σε περίπτωση που συνέλθει η Αμαλία γιατί…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top