Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ντάνη Γιαννακοπούλου- Αυγουστίνος Κούμουλος: Αποκαλύπτουν τις εξελίξεις της «Συμπεθέρας»

IMG_2600 copy
Συνεντεύξεις 11.12.2016 10:00
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου και ο Αυγουστίνος Κούμουλος κάνουν το τηλεοπτικό ντεμπούτο τους μέσα από την ιδιαίτερη, μαύρη κωμωδία του ΑΝΤ1 «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» και ζουν έναν... παράνομο έρωτα. Η Νεφέλη και ο Φάνης αποκαλύπτουν στο TV24 πώς εξελίσσεται η σχέση τους αλλά και πώς εμπλέκονται με τα κλεμμένα χρήματα της Μαρίτσας.

ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Νεφέλη υποψιάζεται ότι πίσω από την απαγωγή της Μαρίτσας κρύβεται η Μάγδα;
«Οχι, δεν φαντάζεται κάτι τέτοιο. Πάντως, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν βιώνει και τόσο έντονα την εξαφάνιση της μητέρας τής. Το βλέπει λίγο κωμικά».

Ο Πέτρος υποψιάζεται ότι τον απατάς;
«Ο Πέτρος υποψιάζεται άλλα πράγματά και η προσοχή του πηγαίνει συνέχεια αλλού, όπως η εξαφάνιση της Μαρίτσας. Οπως καταλαβαίνεις, ευνοείται η... απιστία μου».

Η Νεφέλη και ο Φάνης μπλέκονται σε μια υπόθεση με κλεμμένα χρήματά. Πες μου λίγο γι’ αυτή την ιστορία...
«Οπως είδαμε, στο πρώτο επεισόδιο κάποιος παίρνει τα χρήματα της μητέρας μου και τα βρίσκουμε. Ετσι ο Φάνης και η Νεφέλη κάνουν ό,τι μπορούν για να τα κάνουν δικά τους, αλλά εξαφανίζονται και πάλι. Ανοίγεται μια μεγάλη υπόθεση...».

 

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΟΥΜΟΥΛΟΣ

Η Νεφέλη απατά τον Πέτρο. Ο Φάνης απατά τη Νεφέλη;
«Γενικότερα έχει μια ανάστατη ζωή, στην παρούσα φάση όμως -της μιας εβδομάδας που διαρκεί όλη η πλοκή των επεισοδίων- τον πετυχαίνουμε να είναι κολλημένος με τη Νεφέλη».

Απ’ ό,τι μαθαίνω, το ζευγάρι βρίσκεται μπλεγμένο στην υπόθεση με τα κλεμμένα χρήματα της Μαρίτσας.
«Βρίσκονται μπλεγμένοι, αλλά τελικά δεν ξέρουμε πώς διευθετείται το ζήτημα. Ναι μεν βρίσκουμε τα χρήματα, κάνουμε... σχέδια και ξαναχάνονται, αλλά όλα αυτά γίνονται υπόγεια. Δεν ξέρει κανείς τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top