Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι μια από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς της γενιάς της, έχοντας παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και σίριαλ, με πιο πρόσφατη την καθημερινή δραματική σειρά του ALPHA «Σαν οικογένεια». Η ίδια μα;ς αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα με ποιο τρόπο η Κατερίνα διεκδικεί την προσωπική της ευτυχία, ποιο είναι το τέλος της σειράς, αλλά και για τη θεατρική μεταφορά της ζωής του Αλέξη Ζορμπά που πρωταγωνιστεί υποδυόμενη τη μαντάμ Ορτάνς... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο Στέφανος γνωρίζει ότι η Κατερίνα ξέρει τα πάντα και πλέον όλοι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο.

«Η Κατερίνα κάνει την επανάστασή της αλλά καραδοκεί πάνω της πάντα αυτή η σκιά του Γαλανού. Αυτή η επανάσταση δεν βγάζει πουθενά. Ο μόνος τρόπος είναι να βγει κάποιος από τη μέση, δηλαδή να εξαφανιστεί».

Εάν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Στέφανο. Σωστά;
«Από ένα σημείο και μετά όλη αυτή η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο. Ετσι, για να βρεθεί μια λύση και να βγει η κατάσταση από αυτό το αδιέξοδο χρειάζονται ακραία μέτρα. Ουσιαστικά, όμως, είναι σε μια κατάσταση άμυνας, δεν το ’χε οργανώσει. Αυτό έπρεπε να γίνει. Ή αυτή θα έφευγε ή αυτός».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Δημήτρης Αρβανίτης: «Παίρνω προσωρινά διαζύγιο από τα καθημερινά»

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Θα αλλάξει η προσωπική ζωή της Αντωνίας»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Θα μπορούσα να παίξω ή να παρουσιάσω το “Survivor”»