Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μπορεί να σπούδασε πολιτικός μηχανικός αλλά γρήγορα τον κέρδισε η υποκριτική. Ανήκει στην κατηγορία των νέων και ταλαντούχων ηθοποιών που προσπαθεί να κάνει επιλεκτικές επιλογές και να ανεβάζει τον πήχη. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Σοφιανό, τον οποίο βλέπουμε εδώ και λίγο καιρό στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», υποδυόμενο τον Νικόλα. Για πρώτη φορά μιλά στο TV24 γι’ αυτή τη συνεργασία, την εξέλιξη του ρόλου του αλλά και της σχέσης του με τη Βασιλική - και όχι μόνο... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η Βασιλική έχει ένα παρελθόν. Ποιο είναι του Νικόλα; Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε και πολλά γι’ αυτόν...

«Ο Νίκολας γεννήθηκε στα Χανιά, μεγάλωσε στην Αθήνα και επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του θέλοντας να ζήσει στην αγαπημένη του Κρήτη. Στον ραδιοφωνικό σταθμό που δουλεύει έρχεται σ’ επαφή με την Βασιλική και αρχίζει να δείχνει το ενδιαφέρον του...».

Οπότε τα συναισθήματά του είναι καθαρά. Δεν κρύβει κάποιο μυστικό, ούτε εμφανίστηκε για κάποιον άλλο σκοπό, έτσι;
«Μέχρι στιγμής αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τα συναισθήματα του Νικόλα είναι καθαρά. Δεν ξέρω αν επιφυλάσσει κάτι άλλο η σεναριογράφος μας Βάνα Δημητρίου».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Κούλλης Νικολάου: «Η Αναστασία και ο Ματθαίος είναι η προσωποποίηση της αληθινής αγάπης και του έρωτα»

Κούλλης Νικολάου: «Σιγά- σιγά η αγάπη Ματθαίου – Αναστασίας θα φέρει την ηρεμία»

Κούλλης Νικολάου: «Για τη σχέση μας με τον ALPHA και την πορεία που θα ακολουθήσει…»