Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Είναι μια από τις ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και σε κάθε δουλειά -όπου κι αν είναι αυτή- δείχνει ένα διαφορετικό «πρόσωπο». Τα τέσσερα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 παίζοντας κωμωδία, δράμα αλλά και... θρίλερ. Η Τζούλι Τσόλκα, η τηλεοπτική Βασιλική, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλά κατ’ αποκλειστικότητα στο TV24 για το τέλος της σειράς αλλά και για τις ανατρεπτικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω..Η Βασιλική βρίσκει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Νικόλα ή είναι μια άμυνα/εκδίκηση απέναντι στον Μηνά;

«Νομίζω ότι η Βασιλική ξεπέρασε τα όριά της με τον Μηνά. Παρόλο που συγχώρεσε τις προηγούμενες απιστίες του, δεν είναι το ίδιο με τώρα. Και αυτό γιατί τους έπιασε στο κρεβάτι. Σίγουρα αυτή η απιστία ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι. Από εκεί και πέρα, η Βασιλική έχει γνωρίσει τον Νικόλα όπου -από τα κείμενα- δεν φαίνεται πολύ καθαρά εάν είναι ερωτευμένη ή όχι. Σίγουρα όμως ενδιαφέρεται γι’ αυτόν γιατί σαν χαρακτήρες και στα “θέλω” είναι κοντά».

Ο χωρισμός με τον Μηνά θα είναι αναίμακτος;
«Σε ένα ζευγάρι σαν τη Βασιλική και τον Μηνά, τίποτα δεν γίνεται αναίμακτα! Το έχουμε δει τέσσερα χρόνια στο “Μπρούσκο”: Εχουμε την κωμωδία και το δράμα. Πάντως, μια σχέση σαν αυτή δεν τελειώνει εύκολα, απλώς περνάει σε άλλο επίπεδο και αυτό έχει ενδιαφέρον».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Κατερίνα Λούρα: Θα καταφέρει η «Στέλλα» να χωρίσει Ματθαίο – Αναστασία;

Γνωστή πρωταγωνίστρια δηλώνει: «Η δημοσιότητα δεν είναι ό,τι καλύτερο μας συμβαίνει και γι’ αυτό…»

Ιπέκ Καραπινάρ: «Είναι δύσκολο για τη Φεριντέ να είναι ισχυρή»