Από τη σουρεάλ «Βίβιαν» στο «Κάτω Παρτάλι» στη ρεαλιστική «Νικολέτα» του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η Νάντια Κοντογεώργη γίνεται ξανά παιδί για χάρη της φωτογράφισης και αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο Youweekly.gr και την Τίνα Μεσσαροπούλου, όσα η ίδια δεν θέλει να ξέρουμε για την προσωπική της ζωή, ενώ δεν κρύβει και την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Μπορεί να μην έγινε τελικά δικηγόρος κι ας τελείωσε τη Νομική, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που όταν μιλάει σου δίνει την εντύπωση ότι αγορεύει σε δικαστήριο. Ηθοποιός από κούνια, καθώς έπαιξε πρώτη φορά σε σειρά στα 14 της, δηλώνει ευτυχισμένη που κατάφερε να κάνει αυτό που αγαπούσε… επάγγελμα!



Στη σειρά είσαι μητέρα ενός μωρού. Πώς σου φαίνεται αυτός ο ρόλος;
Η αλήθεια είναι ότι έχω πέσει σε ένα μωρό –όχι επειδή είναι στη σειρά– πολύ καλόβολο, που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι μια γλύκα, ούτε γκρινιάζει ούτε δημιουργεί προβλήματα. Όντως είμαστε πολύ τυχεροί σε αυτό και γελάμε και πάρα πολύ, γιατί κάνει διάφορα χωρίς να τα καταλαβαίνουμε. Κρατάει ρεκόρ, γελάει ή κλαίει σε στιγμές που έχουμε ήδη ολοκληρώσει τις σκηνές, οπότε δεν χρειάζεται να κόψουμε. Είναι επαγγελματίας χωρίς ωστόσο η ίδια να το γνωρίζει.

Θα ήθελες να γίνεις σύντομα μητέρα;

Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι ένα παιδί είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και πολύ μεγάλη χαρά και ευλογία, εύχομαι να μου έρθει σε συνθήκες που να μπορώ να το διαχειριστώ όσο το δυνατόν καλύτερα. Ή εύχομαι όταν μου συμβεί να είμαι καλή μητέρα.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Νάντιας Κοντογεώργη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1,5€