Από Ελένη Μήτση

Η απόφαση μιας γυναίκας και ενός ζευγαριού σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας, φέρνοντας δηλαδή στον κόσμο ένα παιδί, αποτελεί κάτι πολύ προσωπικό και ξεχωριστό, για όσους νιώσουν έτοιμοι να μπουν σε όλο αυτό.

Δεν είναι μάλιστα και λίγες οι φορές, που έχουμε δει γνωστές κυρίες της showbiz να μη θέλουν να επιβεβαιώσουν άμεσα την εγκυμοσύνη τους και αυτό θα πρέπει να είναι σεβαστό.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και την αγαπημένη και πολύ ταλαντούχα Ελένη Φουρέιρα με το όνομα της να απασχολεί τελευταία όχι τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα αλλά για το αν είναι ή όχι έγκυος.

Για την ώρα είχαμε δει άλλα πρόσωπα να μιλάνε για την ιδιαίτερη αυτή κατάσταση της τραγουδίστριας, χωρίς εκείνη να επιβεβαιώνει κάτι. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το απόγευμα της Κυριακής 13/11...

Με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία και ανάρτηση στο instagram η Ελένη ανακοίνωσε, πως εκείνη και ο Αλμπέρτο Μποτία θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, με τα μάτια τους στο post να αποτυπώνουν απερίγραπτα συναισθήματα ευτυχίας!

Με το καλό το μωρό τους θα πούμε εμείς!!

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην εγκυμοσύνη της Φουρέιρα πριν το επιβεβαιώσει η ίδια

Ο κολλητός της φίλος Ελένης Φουρέιρα Γιώργος Αρσενάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης, κάτι που σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια μεταξύ άλλων να τονίζει πως αν ισχύει αυτό και έχει καταφέρει να το κρύψει, τότε της αξίζουν συγχαρητήρια.

«Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της. Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τι ωραίο συμβαίνει...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

"Όταν έμαθα ότι..." - Η πρώτη δήλωση του Λάκη Γαβαλά για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα μπροστά στις κάμερες