Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη Σίσσυ Χρηστίδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο και μέσα από την παρουσία της και φέτος στο Χαμογέλα και Πάλι, γέμισε χαμόγελα σε όσους την παρακολουθούν το Σαββατοκύριακο και αυτό φάνηκε από τα πολύ καλά νούμερα, που έκανε.

Σε κάθε περίπτωση έχει και προσωπική ζωή και συχνά μας δείχνει κομμάτια από αυτή όπως για παράδειγμα τις οικογενειακές στιγμές, που πέρασε με τους γιους και τον πατέρα της το βράδυ της Δευτέρας 13/9 στα γενέθλια της, σβήνοντας όχι μία αλλά δύο τούρτες.

Οι τούρτες για τα γενέθλια της Σίσσυς Χρηστίδου

«Δυο τούρτες, αλλά εγώ έσβησα αυτή που είχε το σωστό νούμερο! Την άλλη, αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις πως την άφησα για τον Μιχαήλ…. που βιάζεται να μεγαλώσει! #42 #24 #WhosCounting.. #Blessed & #Grateful for my big family! Love u guys».

Χρηστίδου τούρτες
sissychristidou - instagram
Χρηστίδου γενέθλια
sissychristidou - instagram

Τι δουλειά έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι νέοι συνεργάτες της), έκαναν πρεμιέρα το πρωί του Σαββάτου (3/9) και έτσι το Tv-24.gr αποφάσισε να κάνει μία... βουτιά στο παρελθόν της επιτυχημένης παρουσιάστριας και την εποχή που δεν ήταν γνωστή στην ελληνική showbiz.

Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, ονομάζονται Θοδωρής και Μίνα, ενώ έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη.

Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, γι' αυτό φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο.

Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ξεκινώντας τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, με σκοπό να γίνει ηθοποιός, από όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Τον Σεπτέμβριο του 2001, και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως ηθοποιός, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή C Throu στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Χριστίνα Κανατάκη. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε έπειτα από μία σεζόν με την ίδια να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε εκπομπές του FM 100 και του ANT1 (νυν Easy Radio) 97.5 FM στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ξεκινώντας τις σπουδές πάνω στο αντικείμενο της δημοσιογραφίας και της τηλεπαρουσίασης στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Στις αρχές του 2004 ξεκίνησε να εργάζεται στη δημοσιογραφική ομάδα της ψυχαγωγικής late night εκπομπή του Alpha TV Όλα, με παρουσιαστές τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή. Τη σεζόν 2004-2005 πέρασε ξανά μπροστά από τις κάμερες ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στην ίδια εκπομπή, με τίτλο Όλα 5.

Το καλοκαίρι του 2005, πήρε μεταγραφή στο Mega Channel και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί. Εκεί τις σεζόν 2005-2008 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τρία χρόνια ενώ με την παρουσία της στην εκπομπή έγινε ευρύτερα αναγνωρίσιμη.

Την εποχή που ακόμα σπούδαζε στην δραματική σχολή, η Σίσσυ Χρηστίδου προκειμένου να καλύπτει τα έξοδά της, εργαζόταν σε μία τράπεζα, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε να συμμετέχει σε τηλεοπτικά σποτ, χωρίς να ξέρει τη λαμπρή καριέρα που της επιφυλάσσει η μοίρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χρηστίδου VS Μάνεσης: Ποιος βγήκε νικητής στην πρωινή ζώνη

Δεν είναι μόνο ο Αλεξάνδρου - Οι νέες προσθήκες στο Χαμογέλα και Πάλι της Σίσσυς Χρηστίδου