Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως η αγαπημένη του μητέρα βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο ηθοποιός, που πέρασε το Πάσχα μαζί με τα παιδιά του, θέλησε να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά το νοσηλευτικό προσωπικό για την βοήθειά του, ενώ την ίδια στιγμή έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα σε όλους εκείνους που βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη για τη μητέρα του

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους γιατρούς του νοσοκομείου Σωτηρία, σε διαφορετική πτέρυγα αυτή τη φορά, για την φροντίδα το ενδιαφέρον, την κατανόηση, το χαμόγελο τους σε όλους μας και στη μητέρα μου, σε ασθενείς και συνοδούς. Κάθε μέρα αλλά ακόμα περισσότερο στις δύσκολες στιγμές μας, ας θυμόμαστε τα λόγια ενός εκ των σπουδαίων ζωγράφων «Υπάρχουν πάντοτε λουλούδια για αυτούς που θέλουν να τα βλέπουν» Henri Matisse. Το τι και πως βλέπουμε μπορεί να είναι επιλογή μας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Oι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για τα παιδιά του

«Έχω ασπαστεί εδώ και χρόνια την αγάπη και το φως και με θυμώνει η κοινωνική αδικία δυσκολεύομαι να εξηγήσω τη χυδαιότητα και την ανηθικότητα των ανθρώπων και όταν εκφράζεται μάλιστα με μία τέτοια μορφή πολέμου».

«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί με έναν τρόπο που να καθησυχάσεις πρώτα τον φόβο και την ανασφάλεια που δημιουργεί η κατάσταση και μετά να τους εξηγήσεις ότι πρέπει να ενδιαφερόμαστε γιατί δεν έχει σημασία που δεν γίνεται εδώ αλλιώς είμαστε κατεστραμμένοι».