Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ράνια Τζίμα θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως για μερικές μέρες, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες το δελτίο του μεγάλου καναλιού).

Συγκεκριμένα, η έμπειρη δημοσιογράφος ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το θερμόμετρο και ο ανεβασμένος πυρετός της.

Όπως εξήγησε, δεν έχει κολλήσει κορωνοϊό αλλά μία απλή ίωση και έτσι θα πρέπει να μείνει μερικές μέρες στο σπίτι της για προληπτικούς λόγους.

Η ανάρτηση της Ράνιας Τζίμα

«Δεν με επισκέφτηκε ο γνωστός ιός αλλά να ήταν μόνο αυτός… Δυστυχώς για κάποιες μέρες θα χρειαστεί να μείνω σπίτι. Χίλια ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ράνια Τζίμα.

Η ζωή με την κόρη της και και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε πριν από λίγο καιρό η Ράνια Τζίμα, η οποία μίλησε για τη ζωή της ως μητέρα, ενώ απάντησε και στο αν είναι σε φάση να κάνει ένα ακόμα παιδί.

«Την αφήνουμε το μεσημέρι να κοιμηθεί, για να αντέχει περισσότερο τη νύχτα, γιατί όταν μπαίνω στο σπίτι στις 9 το βράδυ δεν κοιμάται για να την δω. Μπορεί να με ακούνε τώρα και να λένε τι απαράδεκτη μάνα είναι αυτή, αλλά δεν με νοιάζει, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Πρώτα από όλα δεν έχω βγάλει από τη σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Το παλεύω μέσα μου αρκετά. Αν δεν υπήρχε όλο αυτό με το πρόγραμμά μου και αν δεν υπήρχε και η οικονομική ανασφάλεια, θα το είχα κάνει ήδη. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι. Δεν ήταν ωραία… Θέλεις τον αδερφό ή την αδερφή σου να παίξεις με κάποιον. Πήγαινα στα πόδια των μεγάλων και άκουγα.

Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Θα μου πεις είσαι 41 ετών. Δεν είναι ατελείωτα τα περιθώρια αλλά μέσα μου με ανακουφίζει η σκέψη για το ότι είναι ένα παραθυράκι που μπορώ να κρατάω ανοιχτό» ανέφερε η παρουσιάστρια.