Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά και την απόφαση για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της (δείτε εδώ το κελί στο οποίο μένει).

Η τραγουδίστρια ανά καιρούς σχολιάζει μέσα από τα social media της, τις διάφορες εξελίξεις της επικαιρότητας, έτσι και τώρα δεν μπορούσε να μην τοποθετηθεί για την υπόθεση που έχει καθηλώσει όλη τη χώρα.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για την τραγωδία στην Πάτρα

«Είναι πολλές μέρες που σκέφτομαι τι να γράψω για αυτά που πέρασαν η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα. Κάθε μέρα βγαίνει και κάτι σοκαριστικό που κάνει την οργή μου μεγαλύτερη. Εύχομαι να απονεμηθεί δικαιοσύνη, αν και δεν υπάρχει τιμωρία που να αρμόζει σε αυτό το τέρας», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο Πρωινό δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε κατά της κατηγορούμενης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ακόμα και τώρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της, πρώτο της μέλημα είναι να ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται και κατηγορείται ότι σκότωσε το ένα από τα τρία παιδιά της και το πρώτο που της έρχεται στο μυαλό όταν κατηγορείται ότι σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της… είναι να χωρίσει με τον Μάνο; Τώρα δηλαδή; Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαϊλα να χωρίσει με τον Μάνο; Το πρόβλημα της Ρούλας είναι ο Μάνος… Το πρόβλημα της Ρούλας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Μάνος… Όλη της η ζωή είναι ο Μάνος...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.