Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Υβόννη Μπόσνιακ ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η σχεδιάστρια μόδας, που πριν από λίγο καιρό γιόρτασε την επέτειό της με τον αγαπημένο της, Αντώνη Ρέμο, δεν εξήγησε τι ακριβώς τι έχει συμβεί, ωστόσο αρκέστηκε στο να ποστάρει μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται.

Η ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ μέσα από το νοσοκομείο

Υβόννη Μπόσνιακ νοσοκομείο

«Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, με αφορμή την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένεια του, στα επαγγελματικά του αλλά και στα σχόλια που έχει δεχθεί για τα κιλά του.

«Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη, επιμεληθήκαμε τα πάντα, από τον τρόπο που θα μπαίνει ο κόσμος μέσα, πώς θα κάτσει… Θέλω να είναι ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Μας αξίζει να ζήσουμε σε χώρους και με προγράμματα που θα μας θυμίσουν άλλες εποχές, πράγματα που ίσως συναντούσαμε αργότερα στο μέλλον. Εγώ τα έφερα λίγο πιο πριν.

Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον Λαγκαδά. Οι μνήμες είναι ανεξίτηλες. Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα και καμιά φορά δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω ως εδώ.

Εδώ τώρα νιώθω ότι κάναμε την επανάσταση, την υπέρβαση. Μέχρι τώρα κοιτούσαμε να κάνουμε πράγματα που αφορούσαν στη σκηνή και μέσα. Φέτος κοιτάξαμε να κάνουμε όλο το περιβάλλον να είναι άνετο για τον κόσμο, ώστε να νιώθει πραγματικά σημαντικός.

Η Ελενίτσα δεν με κάνει ό,τι θέλει, αλλά σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη αγάπη και μια τεράστια ανησυχία και ευθύνη κιόλας. Μεγαλώνει πολύ όμορφα. Εμείς είμαστε τα αφεντικά αλλά οι γυναίκες αποφασίζουν. Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα που έχω χαθεί λίγο από το σπίτι».