Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι η εκπομπή του, το Καλό Μεσημεράκι πρόκειται να βρεθεί εκτός αέρα για κάποιες μέρες.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για τον κορωνοϊό ήρθε μόλις λίγη ώρα μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος επίσης ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον επικίνδυνο ιό (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για τον κορωνοϊό και το Καλό Μεσημεράκι

«Καλησπέρα τι μου γίνεστε; Καλή εβδομάδα να σας ευχηθώ. Παιδιά ακούστε να δείτε τι γίνεται… Κόλλησα! Ούτε ξέρω από που αλλά παρ’ όλα αυτά κόλλησα. Δεν θα μπορέσει να γίνει η εκπομπή. Στείλτε τα περαστικά σας!» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς κορωνοϊός

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Νίκου Μουτσινά

Σενάρια τεταμένων σχέσεων του Νίκου Μουτσινά με την διοίκηση του ΣΚΑΙ κυκλοφόρησαν έντονα τις προηγούμενες μέρες αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και ρήξης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τελικά φέυγει ο Νίκος Μουτσίνας από τον ΣΚΑΙ;

Παρότι υπήρξαν διαφωνίες του παρουσιαστή με τους ιθύνοντες του σταθμού για το αν θα βγει στον αέρα η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μετά την εισβολή στην Ουκρανία, οι δύο πλευρές δεν οδηγήθηκαν σε ρήξη, αλλά αντιθέτως σε... συμφωνία!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ για να αναλάβει κεντρική θέση στην κριτική επιτροπή του Masked singer, ενώ ανάμεσα ανάμενονται και οι υπογραφές που θα επισφραγίσουν την παρουσία του στο talent show του σταθμού του Φαλήρου. Η στελέχωση της επιτροπής βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις υπάρχουν υποψήφιοι (δείτε εδώ ποιοι είναι).

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα ο ΣΚΑΙ πριν κάποια χρόνια έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN και να πάει στο Φάληρο!