Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της σουρεαλιστικής μαύρης κωμωδίας του ΑΝΤ1 «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Το TV24 «τρύπωσε» στα γυρίσματα και κατέγραψε αποκλειστικά φωτογραφικά ενσταντανέ!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον τα γυρίσματα της μαύρης κωμωδίας «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», που φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Παπαπέτρου και έχει τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αμαλίας Γιαννίκου. Μπορεί τα απαιτητικά γυρίσματα να γίνονται σε καθημερινή βάση στην Παλλήνη, αλλά αραιά και που οι συντελεστές... κατηφορίζουν στο κέντρο της Αθήνας. Οπως και έγινε πρόσφατα.
Πριν από λίγες ημέρες, οι Παντελής Καναράκης, Σπύρος Σαραφιανός, Βαγγέλης Πιτσιλός, Αυγουστίνος Κούμουλος βρέθηκαν σε μια ταβέρνα στο Μεταξουργείο, ενώ οι Μαρία Καβογιάννη, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Βασίλης Γιακουμάρος, Στεφανία Γκουρνέλου σε πολυσύχναστο σοκάκι στο Γκάζι.
Μπορεί η τηλεθέαση να μην είναι αυτή που ήθελαν ή περίμεναν, αλλά το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα είναι ιδιαίτερα καλό, με τα πειράγματα και τα αστεία μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν.