Από Έπη Τρίμη

Ο 26χρονος ο οποίος μαχαίρωσε στη Βαρυμπόμπη τον επιχειρηματία έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη έχει ήδη οδηγηθεί στη φυλακή ενώ ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο προκειμένου να αναρρώσει και να επιστρέψει στο σπίτι του (Τι δήλωσε η Τζούλια Νόβα για τον πρώην σύντροφό της).

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι βρισκόταν σε άμυνα

Ο 26χρονος στο πλαίσιο της απολογίας του προκειμένου να πέσει στα μαλακά αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα. Δεν δίστασε δε να ισχυριστεί πως ο Γιάννης Μάρκου ήταν αυτός που προκάλεσε τον καυγά για μια σειρά αναμονής στην καντίνα που βρίσκεται δίπλα στην Εθνική οδό στη Βαρυμπόμπη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου

Το απόγευμα της Πέμπτης 3/11 ο επιχειρηματίας μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, περιγράφοντας.

Ο Γιάννης Μάρκου δήλωσε: «Αυτό το πράγμα που έγινε ήταν δολοφονική επίθεση, καθαρά δολοφονική επίθεση. Νιώθω εξουθενωμένος. Όταν κατάλαβα ότι τα πόδια μου έτρεχαν αίμα, ότι είχα πλημμυρίσει, γιατί δεν το κατάλαβα αμέσως. Έκανα 5-4 δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Έδωσα καθοδήγηση και μάλιστα επειδή ο φίλος είχε ένα φουλάρι και το έβαλε στη γάμπα μου, το έδεσε, το έβγαλα, όσο μπορούσα βέβαια, γιατί είχα χάσει πολύ αίμα και δεν είχα τέτοια δύναμη, κατάφερα να το λύσω και να το δέσω πάνω ψιλά στον γλουτό ώστε να μην φύγει το αίμα προς τα κάτω. Θα ψαχτεί σίγουρα για ποιο λόγο έγινε γιατί δεν δικαιολογείται όλο αυτό που έγινε, δεν δικαιολογείται. Είναι σαν να βλέπω ένα έργο, αμερικάνικο, καλοφτιαγμένο, και να πω: “καλά είναι δυνατόν; Πώς το σκέφτηκαν όλο αυτό; Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε»,

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο!» - Ο Γιάννης Μάρκου μιλά για πρώτη φορά μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε

Γιάννης Μάρκου: «Θα με φάνε εκεί μέσα!» - Ο 26χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον επιχειρηματία σπάει τη σιωπή του