Για προπόνηση ή βόλτα ένας είναι ο προορισμός: Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά υπόσχεται να σας μυήσει στα αγαπημένα σας αθλήματα αλλά και να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στον περιβάλλοντα χώρο με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Είτε είστε φανατικοί του αθλητισμού και των σπορ είτε απλοί θεατές, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά σάς δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε ή να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας άθλημα. Με αίθουσες μπάσκετ, βόλεϊ, γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 και τένις, εδώ θα χαρείτε σαν μικρά παιδιά με τις επιδόσεις σας αλλά και με τις επιτυχίες των ομάδων που αγαπάτε. Να θυμάστε πως σε κάθε αίθουσα υπάρχει ανεξάρ­τητο σύστημα πυρασφάλειας και αποδυτήρια, ενώ σε κάθε άθλημα που πραγματοποιείται στους χώρους του ΣΕΦ τηρούνται οι γενικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας απέναντι στον κορονοϊό. Κι επειδή η προπόνηση δεν είναι υποχρεωτική, εσείς μπορείτε να χαρείτε μια βόλτα αλλά και το περπάτημά σας δίπλα στη θάλασσα, σε ένα ήρεμο περιβάλλον, που συνδυάζει ιδανικά τη φύση με το απέραντο μπλε. Ειδικά εάν είστε γονιός, αφήστε τα να διασκεδάσουν στην παιδική χαρά, δημιουργώντας μαζί τους υπέροχες οικογενειακές αναμνήσεις.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (www.sef-stadium.gr) αλλά και στο τηλέφωνο: 210 4893435 (08.00-14.30).