Εδώ και λίγες μέρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί μετά από την απολογία της στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση του θανάτου της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της στην εκπομπή T-Live, η εντολέας του δε θέλει να φάει και έτσι έχει χάσει αρκετά κιλά μέσα σε μερικές μέρες.

Τα κιλά που έχασε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία, φαίνεται πως δεν έχει δεχτεί τη ζωή στις φυλακές και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα να χάνει πολλά κιλά. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της 33χρονης στη Μάρω Κανελλάκη και το T-Live, τις τελευταίες τρεις ημέρες έχει χάσει 6 κιλά.

Ακόμα, ο δικηγόρος τόνισε ότι «τις τρεις ώρες που βρισκόταν μαζί της, αναφερόταν στα παιδιά της σαν να ήταν εν ζωή, σαν να μην είχαν πεθάνει δηλαδή». Μάλιστα, του είπε χαρακτηριστικά κάποια στιγμή ότι έρχονται μέρες Πάσχα και θέλει να πάει στους τάφους των παιδιών της.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν προαυλίζεται, αλλά το μόνο που κάνει είναι να μιλά με συγγενικά της πρόσωπα στο τηλέφωνο.

Άγριος τσακωμός στο Live News με τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παρέμβαση στην εκπομπή Live News έκανε το απόγευμα της Τρίτης (5/4) η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, προκειμένου να απαντήσει σε μία μάρτυρα που ανέφερε ότι η μητέρα της 33χρονης ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς.

«Αυτές οι ανακρίβειες και αυτά τα ψέματα πώς τα βγάζετε στον αέρα; Να μου φέρετε μπροστά μου την κ. Ασημακοπούλου (σ.σ. δημοσιογράφος) και η μάρτυρας να γυρίσει να δείξει το πρόσωπό της», είπε ενώ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την εκπομπή απείλησε με μηνύσεις τόσο τη δημοσιογράφο όσο και τη μάρτυρα.

Η κ. Ελένη Λεγάτου εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητική, αφού επιτέθηκε και στον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά και τη δημοσιογράφο της εκπομπής Live News, Ελένη Ασημακοπούλου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στον Νίκο Ευαγγελάτο είπε «ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα».

Στη συνέχεια, το λόγο ζήτησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ωστόσο η κ. Λεγάτου απάντησε πως «δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα».

Τέλος απείλησε με μήνυση τη δημοσιογράφο, Ελένη Ασημακοπούλου, αλλά και τη ανώνυμη καταγγέλλουσα που μιλούσε στην εκπομπή.

«Έχω τον πόνο των τριών εγγονιών, έχω την κόρη μου που είναι αθώα και είναι στη φυλακή και βγαίνει κάθε κυρία με πίσω την πλάτη να με κατηγορήσει για την εργασία μου; Είναι ντροπή».