Το πρωί της Πέμπτης (7/4), η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στο γραφείο της ανακρίτριας (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter), με την παρουσιάστρια να μην κρύβει την ενόχλησή της.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Μάνο Δασκαλάκη

«Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο.

Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X-Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε. Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Άλλοι γονείς είναι με ψυχοφάρμακα...»

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (7/4) ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό με αφορμή ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media ο Μάνος Δασκαλάκης, την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η κόρη του, Τζωρτζίνα.

Ο παρουσιαστής τις τελευταίες μέρες έχει βάλει στο στόχαστρο τον πατέρα των τριών παιδιών καθώς θεωρεί πως η στάση του δεν ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που έχει χάσει όχι ένα αλλά τρία παιδιά.

«Το ότι έχει πεθάνει η κόρη σου και λες, "τι να κάνω τώρα, ας ανεβάσω ένα βιντεάκι να γεμίσω τον χρόνο μου"… Ρε παιδιά, μήπως τελικά τώρα αυτό το τραγούδι που διαβάζω τώρα τους στίχους, μήπως ήταν ένα μήνυμα… όταν ανεβάζεις ένα τραγούδι και έχει πεθάνει ένα τραγούδι κάτι θες να πεις.

Δεν είναι δυνατόν να έχει πεθάνει το παιδί σου και ακόμα και μήνυμα να θες να περάσεις στη Ρούλα που ζει ή προς το παιδί σου που πέθανε, να έχεις την ψυχραιμία…εγώ τους θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς, έχουν τη ψυχραιμία να πάνε γυμναστήριο, να τραγουδάνε, να πάνε διακοπές, να ανεβάζουν βίντεο… Και πριν τον θάνατο του παιδιού να είναι η ανάρτηση, έχει ένα παιδί τετραπληγικό στο νοσοκομείο, με δουλεύετε τώρα;», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.