Λίγες ώρες πριν την δίκη της πολύκροτης υπόθεσης της δολοφονίας της Κάρολαιν Κράουτς από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας του θύματος μίλησε στην Daily Mail και ξέσπασε κατά του δράστη.

Ο πατέρας της Κάρολαιν, αναφέρθηκε στην υποστηρικτική γραμμή που θα ακολουθήσει ο καθ' ομολογίας δολοφόνος (δείτε εδώ ποια θα είναι αυτή) και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει στο δικαστήριο.

Τα λόγια του πατέρα της Κάρολαϊν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Daily Mail», o 78χρονος Βρετανός αναφέρεται στη δίκη για την άγρια δολοφονία της κόρης του πριν από περίπου 10 μήνες μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η κοπέλα πέθανε από ασφυξία όταν ο σύζυγός της έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της νεαρής μητέρας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που κατηγορείται για την δολοφονία της Κάρολαιν θα εμφανιστεί αύριο στο δικαστήριο λέγοντας για μία ακόμη φορά ότι ήταν σε αυτοάμυνα και θα επικαλεστεί τις δεξιότητες της 20χρονης στις πολεμικές τέχνες.

Ωστόσο, ο πατέρας της άτυχης μητέρας, ο οποίος δεν μπορεί να παραστεί αύριο στο δικαστήριο αφού η υγεία του δεν του το επιτρέπει, είπε αναφερόμενος στον συζυγοκτόνο πιλότο «Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη νυφίτσα».

Ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, συνταξιούχος μηχανικός που γεννήθηκε στο Λίβερπουλ, ζει τα τελευταία χρόνια στην Αλόννησο με την σύζυγό του- μητέρα της Καρολάιν-, η οποία θα παραστεί αύριο στο δικαστήριο.

«Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα χρησιμοποιήσει ως υπερασπιστική γραμμή το γεγονός ότι η Καρολάιν τον προκάλεσε κι ότι ο ίδιος ενέργησε στο πλαίσιο της αυτοάμυνας. Την ώρα της δίκης, εγώ θα είμαι στο σπίτι και θα προσέχω τη μικρή Λυδία», πρόσθεσε.

Τι θα ζητήσει ο δικηγόρος του Μπάμπη

Μια μεγάλη ανατροπή έχουμε σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεση των Γλυκών Νεκρών που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 8/4. Όλες τις πληροφορίες μετέφερες η εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 6/4.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου Χρύσλας Γεωργακοπούλου, o δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις στο Μικτό Ορκωτό και έτσι αναγκάζεται να ζητήσει αναβολή.

Τι θα συμβεί τελικά με την δίκη την ερχόμενη Παρασκευή και τι θα υποστήριζε ο Μπάμπης σχετικά με την ψυχική υγεία της Καρολάιν;