Όπως έγινε γνωστό η Ρούλα Πισπιρίγκου, κρίθηκε προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Ωστόσο, λίγο αργότερα η 18η τακτική ανακρίτρια ζήτησε την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της 33χρονης κατηγορούμενης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους.

Επιπλέον, στο «στόχαστρο» μπαίνει και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έψαχνε, μέσω διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη, την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην Τζωρτζίνα.

Άγριος τσακωμός στο Live News με τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παρέμβαση στην εκπομπή Live News έκανε το απόγευμα της Τρίτης (5/4) η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, προκειμένου να απαντήσει σε μία μάρτυρα που ανέφερε ότι η μητέρα της 33χρονης ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς.

«Αυτές οι ανακρίβειες και αυτά τα ψέματα πώς τα βγάζετε στον αέρα; Να μου φέρετε μπροστά μου την κ. Ασημακοπούλου (σ.σ. δημοσιογράφος) και η μάρτυρας να γυρίσει να δείξει το πρόσωπό της», είπε ενώ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την εκπομπή απείλησε με μηνύσεις τόσο τη δημοσιογράφο όσο και τη μάρτυρα.

Η κ. Ελένη Λεγάτου εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητική, αφού επιτέθηκε και στον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά και τη δημοσιογράφο της εκπομπής Live News, Ελένη Ασημακοπούλου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στον Νίκο Ευαγγελάτο είπε «ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα».

Στη συνέχεια, το λόγο ζήτησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ωστόσο η κ. Λεγάτου απάντησε πως «δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα».

Τέλος απείλησε με μήνυση τη δημοσιογράφο, Ελένη Ασημακοπούλου, αλλά και τη ανώνυμη καταγγέλλουσα που μιλούσε στην εκπομπή.

«Έχω τον πόνο των τριών εγγονιών, έχω την κόρη μου που είναι αθώα και είναι στη φυλακή και βγαίνει κάθε κυρία με πίσω την πλάτη να με κατηγορήσει για την εργασία μου; Είναι ντροπή».