Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) η Τένια Μακρή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα, στη σχέση του ζευγαριού (δείτε εδώ τι υποστήριξε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη).

Οι δηλώσεις της Τένιας Μακρή για την υπόθεση της Πάτρας

«Ο Μάνος δεν μπορεί να φανταστεί τη γυναίκα του να έχει κάνει κακό στα παιδιά όσο εκείνος ήταν μπροστά. Από την άλλη πλευρά λέει ότι η μητέρα έδινε τα πάντα, οπότε δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα μπορούσε να είχε κάνει κακό.

Το ζευγάρι άρχισε να έχει κραδασμούς στη σχέση του. Είναι ένα ζευγάρι που απέκτησε νωρίς παιδιά. Όσο εκείνος έφευγε από το σπίτι, εκείνη ένιωθε την απόρριψή του και προσπαθούσε να τον φέρει κοντά της, ώστε να νιώσει ότι δεν την αφήνει, δεν την προδίδει από εκείνο που της είχε υποσχεθεί με τον γάμο. Ήταν και οι δύο φευγάτοι, ο καθένας στον δικό του κόσμο… Αυτός δεν φαίνεται να έχει την ίδια εξάρτηση όπως αυτή.

Αυτοί οι άνθρωποι έφεραν τρία παιδιά στον κόσμο. Εκείνο που με συνταράσσει δεν είναι τι θα απογίνει η γυναίκα, είναι ο τραγικός θάνατος που βρήκε η Τζωρτζίνα και κάθε φορά που επανερχόταν στη ζωή τι βίωνε… Ένα υγιέστατο κοριτσάκι κατέληξε τετραπληγικό. Ένα παιδί έχασε τα πάντα επειδή έπρεπε αυτή η μητέρα να φέρει αυτόν τον άντρα πίσω στη ζωή της. Δεν το χωράει το μυαλό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τένια Μακρή.

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε η Ρούλα στις φυλακές

Μετά την απόφαση για την προφυλάκισή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (δείτε εδώ το κελί της). Η Ζήνα Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) αποκάλυψε και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε η κατηγορούμενη μέσα από τις φυλακές.

«Εδώ με ενημερώνουν ότι ζήτησε και τηλεόραση η Ρούλα μέσα στις φυλακές. Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να έχει μία τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.