Τις τελευταίες μέρες ο Σάκης Αρναούτογλου απουσιάζει από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ, ωστόσο όπως ενημέρωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να επιστρέψει, ενώ πριν από λίγο καιρό έχασε και τη γάτα του.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Φίλες και φίλοι

Καλώς εχόντων των πραγμάτων φαίνεται ότι θα πρέπει να μείνω στο σπίτι μέχρι και την Πέμπτη για να αναρρώσω! Αν υπάρξει κάτι το ιδιαίτερο στην εξέλιξη του καιρού θα αναρτήσω κάποιο κείμενο εδώ στη σελίδα μου στο Facebook! Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς όλες και όλους για τις ευχές σας!

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου».

Σάκης Αρναούτογλου ΕΡΤ

Η σχέση του με τον αδερφό του Γρηγόρη και ο ''φλογερός'' έρωτας με την σύζυγό του

Ο Σάκης Αρναούτογλου είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους μετεωρολόγους στην Ελλάδα, ενώ μάλιστα είναι και αδερφός του επίσης πολύ επιτυχημένου παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ίδιος ζει έναν ''φλογερό'' έρωτα με την σύζυγό του και οι σπουδές του δεν περιορίζονται μόνο στην μετεωρολογία, καθώς έχει σπουδάσει και διερμηνεία.

  • Ο Σάκης Αρναούτογλου (Θεσσαλονίκη, 13 Δεκεμβρίου 1971) είναι Έλληνας παρουσιαστής δελτίων καιρού. Είναι αδελφός του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου.
  • Βραβευμένος στα "ΠΡΟΣΩΠΑ 2008" ως καλύτερος παρουσιαστής καιρού της Ελλάδας ήταν ο πρώτος που έφερε κυρίως από το 2003 καινοτόμες ιδέες στην παρουσίαση των δελτίων καιρού στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά αρχικά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ3 χάρτες και υψόμετρα χιονόπτωσης και σήματα προειδοποίησης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, μεταξύ άλλων.
  • Σημαντική ήταν σύμφωνα με τον τότε Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπη Νικολάου η συμβολή του στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΙΧ Ολυμπιακούς Αγώνες "Πεκίνο 2008" καθώς προέβλεψε έγκυρα, πέντε περίπου ημέρες πριν, τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν, προτείνοντας έγκαιρα την αλλαγή της ώρας (μία ώρα νωρίτερα) διεξαγωγής της τελετής κάτι που τελικά συνέβαλε καθοριστικά στο να διεξαχθεί αυτή χωρίς προβλήματα.
  • Εργάστηκε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑLPHA ενώ συνεργάστηκε και με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο enikos.gr το 2013.
  • Σημαντική εκτός των άλλων ήταν και η μετεο-συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο στην ταινία "Το Λιβάδι που δακρύζει" το 2004.
  • Στις ευρωεκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής.