Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν αναγνώστες του TV24 στέλνουν φωτογραφίες με δουλειά τους! Η συγκεκριμένη που είναι και φίλη έχει κάνει εξαιρετική δουλειά πάνω στο decoupage. (Διαβάστε περισσότερα...)



Για τους μη γνώστες (κοινώς άσχετους)... η λέξη decoupage - ντεκουπάζ προέρχεται από το γαλλικό ρήμα «decouper» που σημαίνει «κόβω».



Η τέχνη αυτή χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η ιστορία του δείχνει πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν κομμάτια χαρτιού ή άλλων υλικών για να στολίσουν επιφάνειες και μέσα από εκεί να πουν μια ιστορία.



Ο τρόπος με τον οποίο κάθε χώρα εφαρμόζει τα μοτίβα από χαρτί (χαρτοπετσέτα, ριζόχαρτο, ύφασμα κ.ά.) είναι ξεχωριστός και συμβαδίζει με την κουλτούρα της. Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα υλικά, όπως γυαλί, ξύλο, μέταλλο, κερί, ύφασμα, κεραμικό και άλλα.



Στις συγκεκριμενες φωτογραφίες έχει εφαρμοστεί σε ξύλο σε γυαλί, σε κερί με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία και γούστο. Ξεχωρίζουν τα μπουκάλια από ουίσκι που τα μετέτρεψε σε υπέροχα φωτιστικά χώρου. Ευχαριστούμε τη φίλη μας Ευτυχία και το Felisart για την όμορφη δουλειά της και για τα καλά της λόγια. Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μήνυμα στο Felisart!







Μεταμορφώστε τα παλιά σας πουλόβερ

Μικρά μπαλκόνια… μεγάλες ιδέες!

Do it yourself! Ροδόνερο… από τα χεράκια σας!