Το TV24, όπως είδατε πιστό στις υποσχέσεις του, συνεχίζει και την
«Bahar» αλλά και το «Kara sevda», με όλες τις εξελίξεις όπως θα μεταδιδόταν αν τα κανάλια ήταν συνεπή ως προς τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους τηλεθεατές τους και αν, φυσικά, είχαν τον στοιχειώδη σεβασμό. Ωστόσο, το κέρδος για μια ακόμα ακόμα φορά αποδεικνύεται παντοδύναμο. Εμείς θα συνεχίσουμε και θα ολοκληρώσουμε τις σειρές, με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε, με εικόνες και με διαλόγους, για να μπορέσετε να έχετε μια πλήρη εικόνα για όλα όσα γίνονται σε κάθε νέο επεισόδιο.
Τα κουπόνια για τη δωρεάν σειρά μας «Ερωτας στην εξορία» ολοκληρώθηκαν και για όσους έχασαν μερικά, από αυτό το τεύχος θα δημοσιεύσουμε έξτρα τρία κουπόνια μπαλαντέρ. Βεβαίως, συνεχίζουμε τις Δωρεάν εξτρά εκδόσεις μας, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα σας έχουμε ένα ακόμα δωράκι...
Καλή εβδομάδα!

cover-tvsirial_303

Τελικά, φέτος για τους «Συμμαθητές» είναι η καλύτερή τους χρονιά... Εχουν πάρει την ανηφόρα και κανείς δεν τους πιάνει. Μπορεί να μην κάνουν πάντα 30άρια, γιατί ο ανταγωνισμός καμιά φορά είναι περισσότερο επιθετικός από ό,τι θα έπρεπε αλλά, παρ’ όλα αυτά, μια χαρά επιβιώνουν. Μάλιστα, η επιτυχία αυτή της σειράς δεν παύει να συνιστά έκπληξη τόσο για το κανάλι όσο και για την παραγωγή της σειράς, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς φέτος αποχώρησαν... Αυτό θα πει τύχη!