Πολλές οι εκπλήξεις και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στην τηλεόραση. Οι σειρές, κυρίως οι εβδομαδιαίες, φτάνουν στο τέλος τους. Οπως «Η λέξη που δε λες» και στη συνέχεια η κωμική «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Φυσικά και έχουμε το ανατρεπτικό της φινάλε! Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς ξέρουμε πράγματα για τις σειρές πολύ νωρίτερα από την προβολή τους και ψάχνουν να βρουν παραμύθια με δράκους. Απαντάμε, λοιπόν, ότι δράκοι στη δημοσιογραφία δεν υπάρχουν. Υπάρχει ρεπορτάζ, τρέξιμο πολύ, υπάρχουν πηγές, ειδήσεις που τις διασταυρώνουμε δύο και τρεις και τέσσερις φορές. Και για να το ξεκαθαρίζουμε, στη δημοσιογραφία όχι μόνο πρέπει, επιβάλλεται να είσαι μπροστά, διότι αν είσαι πίσω από τα γεγονότα και τις εξελίξεις, κάνεις απλώς δημόσιες σχέσεις και χειροκροτάς. Αυτά για να μπουν ορισμένοι στη θέση τους.
Στα δικά μας τώρα. Από αυτό το τεύχος και για μερικά ακόμα, τα σταυρόλεξά μας γίνονται δύο Δωρεάν, ενώ σας ετοιμάζουμε μια νέα έκπληξη που θα σας αρέσει πολύ!
Καλή εβδομάδα!

Τα πάνω της έχει πάρει η καθημερινή κωμική σειρά του ALPHA «Ελα στη θέση μου». Τα ποσοστά τηλεθέασης καταρρίπτουν καθημερινά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και το κανάλι της Κάντζας τρίβει τα χέρια του από την επιτυχία. Φυσικά, διόλου απρόσμενη δεν ήταν, από τη στιγμή μάλιστα που ήδη προτού βγει η σειρά στον αέρα, ο ΑΝΤ1 καραδοκούσε. Με ποιο τρόπο; Ηλπιζε, στην περίπτωση που ο ALPΗΑ δεν πάρει άδεια, να περάσει το σίριαλ στα δικά του χέρια με συνοπτικές διαδικασίες! Ο θάνατός σου... η ζωή μου!