Μακριά θα τραβήξει η τηλεοπτική σεζόν. Θα μας πιάσει ο Ιούλιος φέτος για να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα. Το «Μπρούσκο» σίγουρα θα πάει μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιουλίου και πριν λίγες μέρες «έσκασε» η είδηση ότι πολύ πιθανό και ο τελικός του «Survivor» να γίνει στις αρχές Ιουλίου. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Είναι τι θα έχει μετά... Κάτι μου λέει ότι μέχρι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν το φθινόπωρο θα «πέσει» πολλή επανάληψη. Τα καλοκαίρια που την έβγαζαν με δύο και τρία τουρκικά πάνε πίσω και δεν γυρνάνε, εκτός και αν μείνει μόνο το Mega με τις «Ζωές παράλληλες». Πάντως θα έχει πολύ ενδιαφέρον, ένα κανάλι που μήνες τώρα υπολειτουργεί, ξαφνικά να είναι το μοναδικό που θα έχει σειρά σε κανονική προβολή.
Mέχρι τότε, όμως, έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας και πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν. Εκείνο που μένει σταθερό είναι η τηλεθέαση του «Survivor» που συνεχίζει να «χτυπάει ταβάνι». Το TV24 από αυτή την εβδομάδα και μέχρι το τέλος σάς κάνει δώρο ένα έξτρα ένθετο με τα πάντα γύρω από το παιχνίδι επιβίωσης που αγαπάτε!
Καλή εβδομάδα!



Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποια καθημερινά σίριαλ να μας υπενθυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα ελληνική μυθοπλασία στην Ελλάδα. Διαφορετικά πήξαμε στο «σαπούνι»! Οχι ότι δεν υπάρχουν εβδομαδιαία, απλώς τα ρούφηξε όλα το «Survivor»... Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του το ριάλιτι επιβίωσης. Οσες εβδομαδιαίες σειρές βρέθηκαν στο διάβα του τις εξόντωσε και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, βλέπετε «Ταμάμ»! Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα... γιατί το τέλος του «Survivor» αργεί ακόμα...