Θρησκευτική κατάνυξη και εορταστική διάθεση «χρωματίζουν» τη μικρή οθόνη αυτές τις μέρες. Από την Τρίτη του Πάσχα θα αρχίσει η κανονική ροή του προγράμματος στα κανάλια, όταν θα έχουν επιστρέψει και οι καθημερινές σειρές. Εσείς που παρακολουθείτε το «Μπρούσκο» ξεχάστε την ώρα που το βλέπατε, από την Τρίτη και μετά θα μεταδίδεται στις 8 το βράδυ. Με λίγα λόγια, αυτά τα λίγα περίπου 20-25 επεισόδια που μένουν, δεν θα έχουν απέναντί τους τον «τυφώνα» που λέγεται «Survivor», ευελπιστώντας να επανέλθουν τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είχαν πέσει τουλάχιστον 10-15 μονάδες. Εξάλλου, η σειρά από εδώ και πέρα μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, ενώ όσο φτάνουμε προς το φινάλε η αγωνία αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο! Το TV24 θα σας ενημερώνει πάντα για όλα όσα θα συμβούν, με κάθε λεπτομέρεια και με πολύ παρασκήνιο.
Μη χάσετε αυτή την εβδομάδα και τη δεύτερη έκδοσή μας, με ένα πανέμορφο ψηφιακό vintage ρολόι, και φυσικά, όπως κάθε εβδομάδα, τα δωρεάν ένθετά μας με πανέμορφες πασχαλινές συνταγές και γλυκά!
Καλό Πάσχα!!!



Σημαντικές αλλαγές αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, που εντοπίζονται στην πράιμ τάιμ ζώνη του καναλιού, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο «τυφώνας» «Survivor». Φυσικά, το ντόμινο των αλλαγών πυροδότησε η αλλαγή εκ νέου της μέρας και ώρας προβολής του «Lucky Room» που επέστρεψε ξανά στα Σαββατοκύριακα, μιας και ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Από τις βασικές αλλαγές είναι η μετατόπιση του «Μπρούσκο» μία ώρα νωρίτερα, από τις 21.00 στις 20.00 κάθε απόγευμα, ενώ δίνεται βάση στον ελληνικό κινηματογράφο. Και ο Θεός βοηθός... να βγει η σεζόν! Χρόνια πολλά!

Επίσης...

Το TV24 σας κάνει ένα υπέροχο δώρο αξίας 50 ευρώ, ΜΟΝΟ με 9,90 ευρώ για όλη την οικογένεια!

ΨΗΦΙΑΚΟ VINTAGE ΡΟΛΟΪ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
* ΦΩΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ (ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΝΤΡΑΝ)
* ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ
* ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ
* 24ΩΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΩΡΑΣ
* ΜΠΡΑΣΕΛΕ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ
* ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
* ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
* ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ
* ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΤΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ!!!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ

ΩΡΑ: Πατάτε μία φορά το κάτω αριστερό κουμπί να δείξει την ώρα. Στη συνέχεια πατάτε απευθείας το πάνω αριστερό κουμπί, όπου με το δεξί κουμπί ρυθμίζετε πρώτα την ώρα. Για να πάτε στα λεπτά ξαναπατάτε το πάνω αριστερό κουμπί και με το δεξί κουμπί ρυθμίζετε τα λεπτά. Το ίδιο κάνετε και για τα δευτερόλεπτα. Μόλις ολοκληρώσετε όλη τη διαδικασία, πατάτε το κάτω αριστερό κουμπί για να σταθεροποιήσετε την ώρα. (Ρυθμίστε το ή σε 24ωρη ή σε 12ωρη ένδειξη ώρας με το δεξί κουμπί).
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ: Με το αριστερό κάτω κουμπί ψάχνετε το χρονόμετρο. Για την ενεργοποίησή του πατάτε το δεξί κουμπί. Οταν το ρυθμίσετε, για να το σταματήσετε ξαναπατάτε το δεξί κουμπί.
ΦΩΣ: Ανάβει με το πάνω αριστερό κουμπί.
ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ: Ψάχνετε το ξυπνητήρι με το αριστερό κάτω κουμπί, το οποίο ρυθμίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως και η ώρα.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Αφού τελειώσετε με τη ρύθμιση της ώρας, με το πάνω αριστερό κουμπί βρίσκετε το μήνα που αναβοσβήνει στο κέντρο του καντράν. Επιλέξτε το μήνα και πατήστε το δεξί κουμπί για να σταθεροποιηθεί. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για την ημερομηνία και τη μέρα. Πατήστε το κάτω αριστερά για να επανέλθετε.